«

»

des 06

Uggs xyz

En snau måned gjenstår før årets Grand Prix-vinner skal kåres i Düsseldorf Arena, og ekspertene er i ferd med å utpeke sine favoritter. Tirsdag startet svensk TV sin årlige gjennomgang av finalebidragene – der en håndfull eksperter avsier sin nådeløse dom.Allerede i første program var det duket for å plassere Norge og Stella Mwangi under lupen – og «Haba Haba» kom meget godt fra analysen.Jeg skal sitere datteren min som satt sammen med meg og hørte på låten. «Vet du mamma,Uggs xyz det er sånne låter som eventuelt kan få det til å bli fred på hele jorden». Det synes jeg var fint sagt, sa Lotta Engberg.

Dansebanddronningen har selv deltatt i den internasjonale finalen – med « Fyra Bugg & en Coca-Cola» i 1987. Uggs xyz I tillegg har hun en rekke deltakelser i Melodifestivalen bak seg.Engberg var imidlertid ikke alene om å hylle årets norske bidrag.Dette er virkelig en av mine favoritter. For en gangs skyld skjønner jeg virkelig teksten. Den er ikke så komplisert, og synker inn med en gang. Jeg synes Stella er helt fantastisk, sier Christine Meltzer – programleder i årets Melodifestivalen. Gud, så deilig det er å høre afrikanske rytmer i Eurovision, istemte sangerinnen Sarah Dawn Finer.

Artist Andreas Johnson, Grand Prix-artist og kjent for den europeiske monsterhiten «Glorious»,Uggs xyz smilte også over det han hørte.Sangen føles som en bagatell, men en fantastisk bagatell. Man blir glad. Jeg tror steinhardt på denne, konstaterte han.Panelets finske innslag, MGP-ekspert og entusiast Thomas Lundin, tror det kan bli alt eller ingenting for «Haba Haba».Den kan være med å kjempe om seieren i Düsseldorf, og den kan kjempe om jumboplassen i sin semifinale. Det kan gå akkurat hvilken vei som helst, sa han – men var rask med å tilføye: Men jeg elsker Stella. Hun lykkes med kunststykket å få denne fjærlette bagatellen til å virke viktig. Hun gir utrolig mye tyngde.