«

»

des 21

Uggs xmas

Av varer som forsvinner totalt ut av butikkene, må vi sjokoladehyllen må vi se langt etter Café Bakeriets Storplate og posen med Nidars Favoritter som inneholder Crispo.I kjøleskapene forsvinner de minste kartongene med lettmelk, Kesam mager blåbær, cottage cheese med jordbær og granateple og havregrøt med jordbær og eple.Også Norgesgruppens Eldorado 1 liter jordbær- og vaniljeyoghurt på kartong forsvinner ut.I fjor ble flere typer oster lansert, blant annet Norvegia med paprika.Uggs xmas Den var det ikke mange nok som kjøpte.

Også BigOne rydder, her går California Chicken ut. Toro Bakemiks Kornbrød går ut, sammen med Toro Sandefjordsaus og Toro mild sitronsaus.De får følge med Tines Nå middagsretter. Nå høstgryte, thai red curry og fiskegryte var det heller ikke mange nok som kjøpte.Hvert år er det forbrukere som har lagt sin elsk på produkter som forsvinner over natten. I år er det Kims Bamser som har satt følelser i sving. Posen med de luftige snacksene forsvinner ut, noe som fikk Andreas W. Uggs xmas Røshol til å skrive en liten sang-snutt for å få Kims eier, Orkla, til å ombestemme seg.

Han skrev til Orkla og la ved en liten låt de kunne få bruke til en reklamekampanje.Uggs xmas Jeg lyktes ikke helt med dette, men fikk 8 kg chips tilsendt i stedet, skriver han på facebooksiden sin.Her kan du høre låten han lagde.Jeg kom på låten mens jeg snakket med en venninne i telefonen, brukte en halvtime på den og håpet jeg kunne påvirke litt, sier han til Aftenposten.Dette hjalp ikke denne gangen, men tidligere har tilsvarende stunt vist seg å fungere gang på gang. Da Nestle la ned fabrikken HaPå i 2008, ble det et massivt trykk fra forbrukerne. Kavli kjøpte fabrikken og startet opp igjen.