«

»

des 04

Uggs washington dc

Jeg har alltid med gitaren. Å skrive låter er terapi for meg. Det er der jeg uttrykker det jeg vil si, får ting ut av systemet.Med kun 19 år på baken, har det kommet flere hentydninger om at han er for ung til å skrive om tingene han gjør.Jeg har blant annet fått høre det på grunn av låta «Seen it All».Uggs washington dc Enkelte har kritisert meg for å være for ung til å ha sett alt. Men ingen har sett alt, om du er 19, 50 eller hundre år. Jeg er ung, men jeg synger om det jeg liker, sier han, og legger til at han er klar over at det er mange ulver der ute. Denne bransjen er en vedvarende læringsprosess. Det vil alltid være folk som kommer med råd om hva man bør gjøre.

Noen er bra, andre ikke – trikset er å finne ut hvor grensen går mellom det som er gode råd og det som bare er pisspreik fra folk som vil tjene noe på det selv.Buggs tekster er stadig innom både piller og marihuana, og på spørsmål om klisjeen om sex, dop og rock n’ roll stemmer for hans del,Uggs washington dc svarer han lett flirende.Når jeg er ferdig med en konsert, pleier jeg ta en drink, røyke litt og kanskje prøve å sjekke opp ei jente. Og det skal sies, jeg hadde hatt vanskelig med å få jenter hvis ikke jeg hadde holdt på med musikken.Det har blitt trukket paralleller mellom Bugg og Bob Dylan, Beatles og Johnny Cash.

Selv legger han ingen skjul på at han setter mange av de gamle traverne høyt, og han reagerte da også tidligere i år da hans motpoler i boybandet One Direction ble sammenlignet med Beatles. Det utløste det britiske tabloider kalte en feide mellom singer/songwriteren og guttegruppa.Det var ingen feide mellom oss.Uggs washington dc De ble sammenlignet med The Beatles, og det er jo helt på trynet. De skriver ingen av låtene selv, og selv om de selv kanskje tror på det de synger, så kommer det ikke fra deres hjerter.Bugg var blant de nominerte til Brit Awards Breakthrough Act, men har også gjort seg bemerket utenfor eget land.Jeg hadde aldri vært utenfor England før, og har selvsagt en haug nye erfaringer på turneen.