«

»

jun 12

Uggs votter

Er du usikker på om siden du skal handle fra er ekte? Vurder prisen.Tatler som både selger Canada Goose og Parajumpers forteller at de aldri har tilbud på jakkene. De trenger ikke ha tilbud, for modellene endres så sjelden at de kan lagres etter vintersesongen og legges ut for salg året etter.Jeffrey Leopold, daglig leder i Canada Goose Norge, har aldri sett ekte Canada Goose til salgs på nettet. Canada Goose pleier å bli solgt ut i løpet av sesongen, derfor har det ikke vært grunn til å selge jakkene billigere, sier Leopold til TV 2 hjelper deg.

Saken fortsetter under bildet Et trenet øye vil se at logoer ikke er klikkbare, at alle lenker ikke funker som de skal. Dessuten er det et visst utseende som går igjen på disse nettsidene, og det er ikke mulig å kontakte selskapet direkte, sier Ragnar Wiik i Forbruker Europa. Søk opp navnet på nettbutikken i Google og legg til et av disse søkeordene: Fraud/complaint/svindel, så får du kanskje opp noe. Man kan også legge inn nettadressen i shoppingassistenten vår Howard, men Howard er ikke alltid oppdatert, sier Wiik.

På Canada Goose sine nettsider kan du legge inn nettadressen og få beskjed om det er en autorisert forhandler eller ikke. Trykk herHer kan du sjekke offisielle UGGS-forhandlere, her får du kjøpt Parajumpersog her får du kjøpt Fjällräven.Forbruker Europa har følgende råd til folk som har kjøpt katta i sekken: Man kan kontakte banken og sperre kontoen, og så reklamere til selskapet ved å kansellere og bruke angreretten, man bør gjøre alle innsigelser. Og så bør man gjøre det samme til banken, sier Wiik.Har man brukt kredittkort kan man kreve pengene tilbake, under visse omstendigheter.Visa har også sagt at de dekker debetkort hvis du ikke har fått varen eller tjenesten du har bestilt.