«

»

des 01

Uggs vinterstøvler

Ett år senere ble han oppringt av regissør Bryan Singer, som lurte på om Brandon var interessert i å spille rollen som superhelt på det store lerretet, i årets blockbustersuksess Superman Returns. Helt ut av intet hentet Singer sin nye Supermann. Brandon Routh er 26-åringen som drømte om Supermann da han var barn, og som nå har trukket i trikot for å gi nytt liv til helten. Routh er übervakker og keitete på samme tid, og kler dårelokk som få andre.Uggs vinterstøvler Første gangen jeg så en Supermann-film var jeg fem eller seks år gammel og satt i stua i Supermann-pyjamas.

Jeg syntes det var så spennende at jeg hoppet rundt og fikk vondt i hode og var syk halv filmen, har Brandon sagt til den britiske tabloidavisa The Daily Mirror.Her forteller han også at hans største bekymring i forbindelse med filmen var hvordan familien til den tidligere Supermann-skuespilleren,Uggs vinterstøvler Christopher Reeve, ville ta det. Han slapp imidlertid å engste seg etter at Reeves enke Dana sendte ham et brev. Jeg kan nesten ikke beskrive hvordan det var å få hennes velsignelse.

Jeg vet alt om hva Christopher Reeve gjorde i de filmene, så sjelen hans og nærværet hans var med meg gjennom hele innspillingen.Regissøren bak Superman Returns, Bryan Singer, er full av lovord om den unge skuespilleren, som fram til nå kun har hatt små roller i såpeserier og sitcoms.Uggs vinterstøvler Umiddelbart da jeg møtte Brandon visste jeg at ville være den perfekte Supermann. Det var noe med bakgrunnen hans som småbygutt, men også at han har erfaring fra å bo i New York og LA. Han er jordnær og kommer fra en trygg familiebakgrunn. Dessuten har han et indre moralsk kompass som jeg tror er essensielt om du skal være troverdig i rollen som Superman, forklarer suksessregissøren ifølge Aftenposten.