«

»

nov 27

Uggs usa

Jeg skjønner at eliteutøvere blir behandlet annerledes enn vanlige personer.Uggs usa Det er ting som vil plage dem som ikke en vanlig person vil plages av. Så det er en tynn linje her. Men jeg tror mange har passert den linjen nå, sier han.Salazar benektet på det sterkeste anklagene som kom fra flere hans utøvere, og forlangte at påstandene skulle trekkes tilbake. Det ble selvsagt aldri gjort. Faktisk kom flere utøvere til oss i etterkant og bekreftet påstandene, forteller Epstein til Aftenposten.

David Epstein er en prisbelønt journalist i Sports Illustrated og Pro Publica hvor han skriver om idrettsvitenskap, medisin/doping og olympiske leker. Epstein er nå i Norge som gjest hos kulturfestivalen ”The Big O” og sitter torsdag i et panel på Litteraturhuset der emnet er kritisk sportsjournalistikk.Uggs usa Han skal også holde et foredrag om vitenskapen som gir suksess i langdistanseløping, etterfulgt av en debatt med Ingrid Kristiansen.Samtidig kommer hans bok ”Idrettsgenet” ut på norsk.

Epstein har også skrevet mye om doping i de amerikanske proffidrettene som for eksempel baseball og amerikansk fotball. Der beskyttes utøverne av sine fagforeninger som kjemper for alt. De vil ha penger for alt, også for utvidet dopingtesting.Uggs usa Det gjør at testingen på langt nær er så omfattende som WADAs.Så snart Major League Baseball begynte å dopingteste for amfetamin , gikk antallet utøvere som fikk resepter for ADHD-medisin i taket. I den medisinen er det amfetamin, så svært mange fikk plutselig en resept for det, forteller han.