«

»

nov 23

Uggs sko norge

En sort kjole passer til alle anledninger – cocktailparties, representasjon eller middag. Det er alltid en safe ting å putte i kofferten fordi den er akseptert overalt – året rundt. Hver sesong viser samtlige designere opptil flere svarte kjoler. To tredjedeler av min garderobe består av svarte kjoler – jeg har den i mange varianter.Min yndlingskjole fra Isabel Marant gjør jobben fordi den er ekstremt anvendelig. Jeg kan kle den ned med en skinnjakke eller opp med kåpe og pumps.Uggs sko norge Jeg kan også putte et langt skjørt under for å gjøre den mere kledt. Den har draperinger på de rette stedene for min kropp, så jeg føler meg alltid vel i den.Tidløse detaljer som draperinger eller klassisk skjæringer er viktig å tenke på når man velger å investere i en svart kjole.

Ikke hiv deg på en trend, men tenk på din egen kropp og hva du kler. Vil du fremheve bena, dropper du dyp utringning – og omvendt. Det er aldri elegant å gå for begge deler. Men tette strømper og boots kan gjøre et kort skjørt «langt».I år er det et særlig godt utvalg av svarte kjoler der ute.Uggs sko norge I ELLEs januarnummer viser vi forskjellige utgaver av Den lille svarte over 18 sider.Den lille svarte er et tidløst basisplagg, et må-ha i enhver kvinnes garderobe. Den er både praktisk, veldig feminin og faktisk veldig romantisk.Uansett alder, bosted eller sesongens trender – du trenger alltid en liten svart kjole du kan bruke på jobben, i middagsselskapet eller på reise.

Min lille, svarte i ulljersey fra Cathrine Hammel liker jeg spesielt godt fordi jeg kan leke med den og skape helt forskjellige stiler bare ved å bytte accessoirer og sko – alt på grunn av den svarte fargen. Men jeg har mange forskjellige, små svarte i garderoben – i forskjellige fasonger og stoffer som lammeull,Uggs sko norge jersey, bomull og kasjmir.La petite robe noire som vi kaller den i Frankrike, får meg alltid til å tenke på Audrey Hepburn i filmen Breakfast at Tiffanys, der hun bærer sin Givenchy-kjole med utsøkt eleganse.Det smarteste du kan gjøre når du vil investere i en klassisk liten svart kjole er å satse på enkelhet, god kvalitet og et godt snitt. Gå for en kjole som er ukomplisert, men chic.