«

»

nov 21

Uggs rea

En stol begge has forgjengere forlot på dagen etter å ha bakset med pasientskader, dødsfall,Uggs rea bemanningsproblemer, bekymringsmeldinger, underskudd og konflikter. Og som det krevde syv måneder og et kastet styre å finne en ny som var villig til å sette seg i.Visstnok til både helsetoppers og tillitsvalgtes store lettelse, ble stolen altså fylt av mannen som nå energisk klyver trappene mot sitt nye kontor, mens han legger ut om hvor stolt han allerede er over alt det flotte de faktisk får til på det hardt prøvede sykehuset. Og hvor meningsfylt det er å få bidra til å gjøre det offentlige helsevesenet enda bedre.

Så er jo spørsmålet hvorfor han må bidra til det akkurat på denne uriasposten, og ikke heller kunne nytt roen litt til som assisterende helsedirektør. Han kunne jo trengt det, mannen som måtte fronte de tøffeste asylsakene som Grete Faremos statssekretær.Uggs rea Som ble hentet på dagen for å rydde opp i psykiatrien på Ullevål. Fikk ansvar for politiet to uker før 22. juli 2011 og var den eneste i landet som faktisk måtte gå etterpå. En god venn mener han med dette bekrefter en sterkt masochistisk side.Inne på kontoret, til forveksling likt et fraflyttet forværelse, byr han på Kick-lakris (gave fra IT-avdelingen for å ”gi et kick i hverdagen”) og prøver å svare.Jeg blir bare så motivert av å få til resultater sammen med andre.

Og så har jeg en erfaring fra psykiatrien på Ullevål, dit jeg kom i en kritisk periode.Uggs rea Det var veldig spennende å jobbe både med krisehåndtering og et langsiktig perspektiv, som vi må gjøre her.Når sønnen i dag tilbringer feriene i en liten italiensk landsby, snakker godt italiensk, briljerer med sin Tiramisu og elsker Verdi og Puccini, kan også det tilskrives foreldrenes engasjement:Da de på 60-tallet skulle gjøre noe så eksotisk som å dra til Syden, var Spania totalt uaktuelt.