«

»

nov 20

Uggs quilted

I mine øyne er det aller mest fascinerende med sportsfokuset i USA at det er så sentralt i college. Som nevnt tidligere, benker hele USA seg foran TVen for å se collegestudenter spille basketturnering, og mer enn halvparten av vennene minesatser på en sport på MIT.Uggs quilted Her er det ikke snakk om et par treninger i uka, men heller kamp/konkurranse hver helg, minst to timer trening om dagen, og gjerne opplegg gjennom sommeren. Dessuten må alle MIT-studenter ta minst fire gymfag, og jeg har både svømt, finpusset teknikken i innendørs fotball og spilt to semestre med golf. Dette kom veldig overraskende på meg som hadde studert et år på Blindern, hvor gym på pensum var ganske utenkelig.

I løpet av de tre siste årene har jeg vært på utallige idrettskonkurranser på MIT, men aller best var nok amerikansk fotballkamp mellom Harvard og Yale. Ettersom sportsnivået på MIT er en del lavere, er det ikke uvanlig at MIT tar opp kampen med erkerival Harvard ved å utføre pranks på denne årlige kampen. MIT-elever har for eksempel skutt ut en rakett med et MIT-banner over Harvards mål, delt ut fargede ark til Harvard-fansen som formet ”Harvard sucks” da alle holdt opp arkene,Uggs quilted og hacket resultattavla slik at det stod ”Huge egos” istedenfor ”Veritas” på Harvards logo. Ettersom jeg nå skal flytte fra MIT til Harvard, er det vel på tide at jeg begynner å ta Harvards parti, men jeg tror aldri jeg kommer til å miste fascinasjonen for MITs fantastiske idéer!

Det svært dramatiske oppgjøret søndag kveld er den mest sette fotballkampen i USAs TV-historie.Totalt så hele 24,7 millioner amerikanere VM-oppgjøret, enten på sportskanalen ESPN eller på den spanskspråklige TV-kanalen Univision, skriver Financial Times.Omtrent 18,7 millioner så kampen på ESPN,Uggs quilted noe som er de høyeste seertallene kanalen har registrert i noen idrett – med unntak av amerikansk fotball.Nå håper det internasjonale fotballforbundet og VM-arrangør FIFA å vinne nye markedsandeler i bevisstheten til amerikanske sportsfans:«Vi ser svært oppmuntrende vekst i interessen i markeder som USA og Australia», sa FIFA i en uttalelse før de siste seertallene ble offentliggjort.Og bransjen i USA lar seg også seg begeistre:Dette er spennende tall, uttalte Michael Cohen, som tidligere var sjefsprodusent for TV-sendingene fra USAs fotballiga.