«

»

nov 15

Uggs on ipad

Dynamikken var en annen på «The Humbling». Der var det Pacino som gikk til ringreven Barry Levinson med Philip Roths roman om den godt voksne teaterskuespilleren som mister yrkespiffen, bokstavelig talt krasjlander i orkestergraven og bevilger seg ferie på ubestemt tid.Uggs on ipad Jeg hadde lyst til å adaptere den fordi teaterverdenen er en verden jeg har en viss oversikt over, sier Pacino ydmykt. – Når du går i gang med noe, er det alltid fruktbart, de sier iallfall så, å ha kunnskap om universet du skal inn i. Har du en annen tilnærming til skuespillerfaget nå enn før?Jeg antar det. Hvis ikke tror jeg ikke at jeg hadde drevet på så lenge. Jeg føler jeg har gått gjennom forskjellige sykluser: For meg er det det aldring dreier seg om. Først er vi her, så er vi ikke – og når vi forsvinner, forsvinner vi uten at noen av oss vet hvor hen. Sønnen min er 13, og befinner seg i én syklus. Når han blir 17–18, glir han over i en ny. Det er sånn jeg betrakter det.

På en pressekonferanse i nabokvartalet samme ettermiddag spinner Pacino videre på hvordan han har utviklet seg profesjonelt. Angivelig henger skikkelsene løsere enn de pleide – jamfør Actors Studio-høvdingen Lee Strasbergs påstand om at mens andre «spilte» rollefigurer, «ble» Pacino dem.Uggs on ipad Da jeg var yngre, forble de hos meg. Etterhvert som jeg er blitt eldre, er det blitt lettere å koble av, forklarer han.Jeg føler at ved å gi slipp får jeg et løft og fornyet energi idet jeg gjenopptar dem. Det blir noe du må få inn både i hodet og i bevegelsesmønsteret, som om du ifører deg et kostyme. Når du har vært ute av det, går du inn i det med større intensitet.

Tilsvarende er det skjedd noe med prioriteringene hans. I noen poetiske vendinger, komplett med de typisk pacinoske faktene, trekker han paralleller til favorittsporten baseball.
Når du har løpt til første base, kan du ikke stoppe tvert. Da faller du. Uggs on ipad Jeg er havnet i en luksuriøs posisjon der jeg er i stand til å velge fritt. Jeg har befunnet meg på det punktet en stund, men benyttet meg ikke alltid av det. Jeg tok rett og slett det som dukket opp.Sikkert er det at Pacino har pådratt seg noen riper i lakken siden glansperioden. For hvert moderne høydepunkt – «Donnie Brasco», «The Insider», «Insomnia» – har det vært en diskutabel-til-pinlig affære – «People I Know», «Two for the Money», «88 Minutes». Karrieren nådde sannsynligvis bunnivået med «Gigli», romcom-kalkunen med Jennifer Lopez som tapte 70 millioner dollar i 2003 og omtales som en av de «verste filmopplevelsene noensinne». Desto mer hell hadde Pacino med HBO-gjestespillene «Angels in America», «You Don’t Know Jack» og «Phil Spector».