«

»

sep 09

Uggs ny modell

For de sporty og treningsbevisste finnes det alt fra treningstights, t-skjorter, sports-BH og masse mer. Zalando har treningsutstyr for sportstyper som Ridesport, Golf, Håndball, Volleyball, Seiling, Tennis, Baskeball, Dans, Ski, Snowboard og løping.Om du er på jakt etter ny veske, kan du hos Zalando kjøpe alt fra dyre skinnvesker, til rimeligere varianter. Alt det nødvendige tilbehøret som smykker, solbriller, bager, votter og tøfler finner du i denne kategorien.Til de minste er det også nå blitt enkelt å handle på nett. De største mammabloggerne som Komikerfrue og Mamma til Michelle handler ofte sine barneklær på nett og kommer også med anbefalinger til sine favoritter. Også på barneklær vil du kunne benytte deg av rabattkoder.

Zalando har den siste tiden rettet en del av markedsføringen sin for å treffe menn. Menn kan ofte synes shopping er kjedelig og tidkrevende, og hva er vel enklere da enn å klikke seg hjem sesongens trender gjennom Zolando. Ekte menn benytter gode rabattkoder.Zalando.no er verifisert av Trygg ehandel og har hele 30 dagers fri retur – helt gratis. Hos Zalando kan du med andre ord kjøpe og være helt sikker på at du kan returnere varene uten at det koster deg noe hvis ikke de skulle passe. Det er dermed veldig trygt og lett å kjøpe klær og sko hos Zalando. Nettbutikken lar deg betale med Visa, Mastercard og Paypal. Hos Zalando finner du også ofte rabattkoder, tilbud eller salg som kan redusere prisen på hele handlekurven.

Zalando sender ikke med posten, men med Postnord som betyr at pakken din leveres med MyPack i butikker i nærheten av deg. Normalt er det ofte Rimi eller ICA-butikker som tilbyr utlevering av MyPack. I 2015 skal nettbutikken også teste å levere ut pakker via Postnord pakkeautomater hvor du selv kan hente ut pakken der hvor pakkeautmaten er oppstilt.Du kan lese mer om Les om Zalando Frakt og Retur.Zalando har også vunnet en rekke priser og har i både 2012 og 2013 vunnet pris som Best Cross Border Webshop In Europe av organisasjonen Ecommerce Europe. De har også vært nominert tilPostens Nettfavoritter ved flere anledninger.Letar du efter en Zalando rabattkod som kan användas i den svenska butiken? Gå in på vår systersajt Aftonbladet Rabattkoder.