«

»

nov 14

Uggs new york

Han viser til at Discovery har utviklet en plattform for nett-tv sammen med Major League Baseball, kalt BAM Tech, som skal brukes av Eurosport, som også er en del av Discovery-familien. Dette er en plattform som vil være en del av vår digitale relansering i løpet av de neste månedene.Uggs new york Jeg er sikker på at Sindre støtter den strategien og det vi gjør her, sier Lang. Norge vil bli det første Discovery-landet som vil ha denne plattformen, som vil bli lansert omtrent når Eliteserien starter om noen måneder.Det må være et slag for deg at Strømme og Østgård slutter samtidig?Det er definitivt et tap, og vi ønsker dem det beste. Men vi har et sterkt lokalt team som vi respekterer og har tillit til, og vi har sterke merkevarer og markedsposisjon. Når folk slutter har det alltid en effekt. Men vi tror vi er på rett spor, og det er «business as usual» for resten av organisasjonen, sier Lang.

Frykter du at flere ledere forsvinner som følge av dette?Jeg kan ikke snakke for alle i selskapet,Uggs new york men jeg kan ikke se hvorfor det skulle skje. Dette vil også være en mulighet for andre til å ta steget opp, sier Michael Lang.Det amerikanske sikkerhetsselskapet SplashData har siden 2011 laget en oversikt over de 25 vanligste og dårligste passordene i verden som er å finne på internett.Oversikten er basert på over 3,3 millioner lekkede passord ifjor.I år som ifjor er det 123456 som er vanligst.På andre plass følger passordet «password», som tidligere har toppet listen.Det er et idiot-passord og det verste er at det har vært like ille de siste tyve årene. Det blir ikke bedre, sier sikkerhetseksperten Joakim von Braun til di.se.

SplashData er bekymret over at folk fortsetter å ta risiko og bruke passord som er enkle å gjettePassord basert på enkle mønstre på tastaturet fortsetter å være populære selv om de ikke er gode. Et hvert passord som bare inneholder tall bør unngås, spesielt sekvenser med tall i numerisk rekkefølge. Ettersom flere nettsider krever mer avanserte passord eller kombinasjoner av tall og bokstaver, er lengre «tastatur-passord» blitt vanlige, og de er fortsatt ikke sikre.Uggs new york For eksempel bør brukere unngå en sekvens som «qwertyuiop» som er de første ti bokstavene i den øverste raden med bokstaver på et standard tastatur, eller «1qaz2wsx» som er en kombinasjon av de to første kolonnene med tall og bokstver på tastaturet, sier SplashData-sjef Morgan Slain.