«

»

nov 11

Uggs look alike boots

Hvis en baseballspiller ser ut akkurat slik som man forventer av en baseballspiller, så viste han seg å være mindre verdifull enn antatt. Mens de beste investeringene var forferdelig misformede, stygge, tjukke – de så rett og slett ikke ut som idealet, sier Lewis.Fra baseball til finansBeane tok senere erfaringen til finansbransjen og til sparepengene sine. Da fant han at 70 prosent av sjefene i de største amerikanske selskapene var hvite menn på 1,80 meter eller høyere.Uggs look alike boots Dermed bestemte han seg for ikke å investere i disse selskapene. Fordi han så at folk i finans gjør samme tabbe som i sport, nemlig at de dømmer etter utseende.Når noen prøver å fortelle deg hvilke aksjer som vil øke i verdi, da vet du allerede at du er i trøbbel. All forskning viser at det er så å si umulig å plukke aksjer på denne måten. Jeg lytter bare til folk som snakker om langsiktige sektorinvesteringer. Alt annet er uinteressant for meg, sier Lewis.

Markedet er fortsatt rigget Denne våren har den anerkjente finansjournalisten igjen skapt sjokkbølger på Wall Street.Med boken «Flash Boys – A Wall Street Revolt» avslører han hvordan høyfrekvensmeglere i New York bruker robothandel til å «rigge» markedet. Boken gikk rett inn som bestselger på Amazon.com da den ble sluppet, og solgte 160.000 eksemplarer første uken.Langt viktigere, er at den har virket som et brannfakkel på amerikanske myndigheter og utløst et titall etterforskninger i USA.Amerikanske medier, deriblant CNBC, opplyste onsdag ettermiddag norsk tid at skyting hadde funnet sted ved et treningsanlegg for baseball i byen Alexandria i delstaten Virginia.Uggs look alike boots Alexandria ligger bare vel en mil fra sentrum i hovedstaden Washington, D.C.

Både presidenten og visepresidenten er kjent med situasjonen som er under utvikling i Virginia. Våre tanker og bønner går til alle de berørte, opplyste Sean Spicer, talsmann for Det hvite hus.President Donald Trump skrev på Twitter at Steve Scalise ble stygt såret, men at han vil klare seg fint.Uggs look alike boots Rep. Steve Scalise of Louisiana, a true friend and patriot, was badly injured but will fully recover. Our thoughts and prayers are with him. Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 14, 2017