«

»

nov 09

Uggs knitted boots

FBI og lokalt politi opplyser at det er for tidlig å si noe om motivet for hendelsen.Uggs knitted boots Ifølge Reuters var den nå døde gjerningsmannen svært kritisk til republikanere. Før skytingen skal ha han spurt et vitne om det var republikanere eller demokrater som trente.Mannen skal ha rast mot president Trump på sosiale medier. Samtidig skal han ha idolisert Bernie Sanders som han anså som den eneste som forstår arbeiderklassen.Hodgkinson skal dessuten ha vært medlem av flere anti-republikaner-grupper på Facebook som «The Road to Hell Is Paved With Republicans,» «Terminate The Republican Party,» og «Donald Trump is not my president», melder Reuters.Sikkerheten i Washington og rundt Det hvite hus er blitt trappet opp, ifølge CBS News.

Alt rundt elektronisk sport og spill er større i Sør-Korea, også samfunnsproblemene det kan skape, sier Jørgen Johannessen (32) fra Lindås utenfor Bergen. For ti år siden var han en av verdens beste dataspillere og deltok i en rekke turneringer i Sør-Korea – hans opprinnelige hjemland.Hjemme i Norge har spillere som ham levd en heller anonym tilværelse. Når 5000 ungdommer samles til det årlige datatreffet The Gathering i Vikingskipet i påsken,Uggs knitted boots må deltagerne erkjenne at de er en del av det som fortsatt blir sett på som en slags subkultur i Norge. Heller ikke TV 2s satsing på en spillserie etter mønster fra det man ser i Asia, er i nærheten av å kunne sammenlignes med forholdene i Sør-Korea.

Dataspill i Sør-Korea er som langrenn her i Norge.Uggs knitted boots Det er det guttungene vil bli gode i, og entusiasmen rundt turneringene kan sammenlignes med hvordan det er her i Norge under store skimesterskap, forteller Ola Moum (28) fra Horten, en annen nordmann som for noe år siden tilbrakte to perioder i Sør-Korea som dataspiller på fulltid.I Sør-Korea spilte de to nordmennene i TV-sendte turneringer med flere tusen dollar i premiepotten. Skrikende fans og stjernestatus i spillmiljøet var hyggelige bieffekter. Samtidig kunne de perfeksjonere seg i det de på den tiden ønsket mest av alt: Å bli gode dataspillere.Det ble en livsstil, der vi på mange måter følte oss som sportsutøvere – med kamper én gang i uken, sier Jørgen Johannessen.