«

»

sep 02

Uggs knitted boots

Honda har brukt mye tid på å modernisere CR-V på det interaktive plan. En ny berøringsskjerm lar deg utnytte mobiltelefonen din fullt ut via Honda Connect. Her kan du laste ned en rekke apper samtidig som du kan betjene radio og navigasjon. I tillegg er det fortsatt en del knapper på rattet som benyttes til kjørecomputer og cruise control.Noe informasjon kommer i instrumentpanelet og annet kommer på den gamle skjermen i dashbordet over den nye berøringsskjermen. I praksis blir det litt for mye å holde styr på når en kjører. Uggs knitted boots Å bytte radiokanal er krevende, og det å pare telefonen tok unødig mye tid.

Men Honda skal ha for at de tar skrittet videre på sikkerhetsfronten. Det nye systemet Honda Sensing kombinerer kamera og radar for å forbedre sikkerheten. Uggs knitted boots Cruise controlen overvåker ikke nå bare avstanden til bilen foran, men også hva som skjer i filene rundt bilen. Dukker det opp en bil på siden av deg i høy fart, som sannsynligvis vil legge seg foran deg, senser systemet dette og reduserer farten for å gi bedre plass. Et annet sted Honda har brukt penger er på understellet. Sporvidden er økt, krengningsstabilisatorene forsterket, forstillingen forfinet og styringen er kvesset til. Målet har vært å gjøre CR-V mer presis og noe mer sportslig.

Uggs knitted boots Resultatet har blitt til en mer stillegående og særlig motorstøysvak bil. Målt mot konkurrentene er likevel for komfortabel og bløt til at den henger med under aktiv kjøring gjennom svingete partier.Videre er vi ikke overvettes imponert over den nye dieselmotoren i kombinasjon med en helt nyutviklet 9-trinns automatkasse. Kassen er så langbeint at du må ha mer enn 120 km/t for at niende gir skal kunne brukes, og det passer dårlig i Norge. Girskiftene skjer også litt for treigt.