«

»

jun 27

Uggs history

Kjæresten forteller at han snakket med Faiza tirsdag Uggs history kveld – bare timer før hun skal ha blitt overfalt og løftet inn i et bagasjerom på en ukjent bil ved bussholdeplassen i Fossveien på Høvik i Bærum.I løpet av flere telefonsamtaler til politiet skal hun ha beskrevet kidnapperen og navngitt en mulig bakmann. Faiza skal også ha forsøkt å komme i kontakt med kjæresten sin, men da hun ringte klokken 06.46 onsdag lå han og sov. Han oppdaget det tapte anropet da han våknet.Kjæresten nekter å tro at kidnappingen er noe den 26 år gamle kvinnen har arrangert på egenhånd.

Hvis hun ville stikke av, ville hun ha gjort det med meg.Uggs history Og ikke alene. Jeg var den hun sto nærmest. Vi var sammen og snakket sammen hver eneste dag. Dessuten ville både hun og jeg at vi skulle gifte oss på riktig måte. Det vil si at mine foreldre gikk til hennes foreldre og ba om lov, sier kjæresten til TV2.Faiza har vært savnet siden onsdag i forrige uke. Hun ringte selv politiet fra bagasjerommet i en bil og fortalte at hun hadde blitt overfalt og kidnappet mellom hjemmet og Fossveien bussholdeplass onsdag morgen.

Politiet i Asker og Bærum har bedt Kripos om taktisk bistand for å finne kvinnen, som trolig Uggs history er kidnappet. Mandag gikk politiet ut med navn og bilde på den forsvunnede kvinnen. Det har resultert i mange tips fra publikum.Jeg kan ikke gå inn på hva tipsene går ut på. Det vil bli behandlet etter hvert i den videre etterforskningen, sier operasjonsleder Asbjørn Bjørnnes i Asker og Bærum politidistrikt til NRK.Faiza Ashraf var kledd i svart, lang jakke med hette, svarte tights og svarte Ugg-støvler som rekker midt på leggen. Hun har mørkt, halvlangt utslått hår og bruker til vanlig briller.