«

»

aug 25

Uggs herresko

Selv om det er moderne er det ikke nødvendigvis så lekkert å se på.Det finnes noe for alle i dagens moteverden. Alle har sin smak, og det hadde jo vært kjedelig om alle hadde gått rundt i det samme. Men det finnes kanskje enkelte trender de fleste ikke håper vil komme tilbake.Hvem kan vel glemme Buffaloskoene? Dette klumpete skotøyet alle ville ha, og hadde du et par fra før sparte du alle lommepengene for å få råd til neste par i en annen farge. Forhåpentligvis vil vi ikke få et gjensyn med Buffaloskoene i fremtiden.Den tettsittende shortsen som hadde sin glanstid på åtti- og nittitallet, kom for fullt inn i motebildet igjen denne sommeren. Sykkelshortsen forbindes naturlig nok kanskje mest med spinning eller sykkelturer, men i år er den like trendy for motefolket som for sykkelentusiastene. Bruk den under en kort jeansshorts, et skjørt eller sammen med en stor skjorte.

Skoene som er superlette og gode å gå med, men som muligens ikke er det vakreste du kan ha på beina. Sålene er sklisikre og etterlater ikke merker. At hver sko ikke veier mer enn rundt 170 gram er nok noe av grunnen til dens enorme popularitet over hele verden. Og ikke minst kan man jo velge og vrake mellom flere titalls ulike farger du vil ha på dine crocs.Dette er sparkebuksa for de litt større barna og de vokse. Salget og etterspørselen av heldressen eksploderte i 2009 og 2010. Barn og voksne bruker denne kosedressen både inne- og utendørs. Noen synes den er dødskul og andre synes den er heselig, og det virker som at Onepiece-drakta er mest populær blant ungdommen.

Det var på nittitallet at man fant ut at bukse sydd sammen med et skjørt virkelig var kult å gå med. Hadde buksa sleng nederst var det ekstra stilig, men om antrekket egentlig var så særlig tiltrekkende er et annet spørsmål.De store baggy-buksene i ulike mønstre og farger var en stor trend blant gutta på nittitallet. Særlig idrettsutøvere og folk som drev med sport kledte seg opp i Zubaz-bukser.UGGs Disse unisexskoene er populære vintersko her i Norge, men mange bruker UGGsene sine året rundt. Den mest kjente UGG-modellen er skoene med saueskinn utenpå og med fleece- og ullfor inni.