«

»

aug 14

Uggs herre

Nei, jeg følger ikke så mye med på trendene. Jeg lever kanskje litt mer inni min egen moteverden, og gidder ikke gå med det alle andre har. Men det hender jeg er først ute med de nyeste trendene, sier han.I vinter er det mye strikket og oversized klær, forteller Emma Uggs herre Eriksson (20).Hun jobber på Hennes&Mauritz, og er oppdatert på trendene denne sesongen. Jeg tror denne halsduken med lue blir en trend i vinter, og store jakker. De som er bevisst på klesstilen sin her i Oslo, kler seg bra, men det er mye rart å se blant dem som ikke bryr seg så mye, ler Emma.Hun synes folk bør bli flinkere til å kle seg etter hvor de er.Kort boblejakke er kult på snowboard, men det passer seg ikke på byen. Dropp også spisse sko denne sesongen, tipser hun.

Fredrik Sørensen (21) mener også at vi bør kle oss litt stiligere i byen enn på fjellet. En dobbeltspent jakke er en vinner i byen i vinter, mener Fredrik.Så legger han til. Du bør gå for en pen jakke i byen. Design går fremfor komfort i bybildet.Skjerf i ull er også blant Fredriks favoritter. Uggs herre Velg gjerne ett skjerf i samme farge som resten av antrekket, en smal jeans og ett par kule boots, så har du det.Du går i kardigan. Er det et «må ha» i vinter?Jeg er veldig glad i kardigans, og har flere av de. Kardigan passer like bra til hverdags som til fest, sier han.
Gabriella (17) fra Litauen, er på ferie i Norge. Men hun gir gjerne Side2-leserne sine tips til en trendy vinter.Streetstyle er kult. Jeg bruker ofte sporty innslag, Uggs herre men kler meg gjerne annerledes når jeg skal på kafé med venner eller på byen enn om jeg bare skal på skolen, forteller hun.Gabriella er kledd i sort fra topp til tå, med sko i skinnende gull og brune skinnhansker.Jeg elsker bling bling, og blander gjerne forskjellige stoffer og stiler, innrømmer hun.