«

»

okt 31

Uggs forhandlere norge

Herleiksplass opplever at de unge voksne også søker mot fjellheimen og hyttedrømmen.De som investerer på vegne av barn og barnebarn spør seg hva de får igjen for å ha pengene i banken, og så kjøper de i stedet hyttedrømmen for familien. Flere og flere verdsetter å være sammen hele helger og ferier sammen med familien. Mange jobber mer utenfor kontortid i dag enn hvis vi for eksempel går 20 år tilbake. Hverdagen er et jag for mange, og da er dette viktig for folk. De vil koble av og gjøre noe annet.Uggs forhandlere norge I tillegg er det jo blitt helt utrolig enkelt å ta med seg jobben til fjells. Vi ser at nordmenn strekker helgene i begge ender når de har muligheten, sier hun.

Og fellesnevneren for alle kjøperne er klinkende klar:— De kjøper og så skal de inn med én gang. Alle skal inn før påske, sier Herleiksplass.Tallknuserne i Eiendom Norge er overrasket.Det er overraskende sterkt salg. Før sesongen trodde vi ikke det skulle være slik, men vi har et enormt mangfold.Uggs forhandlere norge Halvparten av hyttene ligger under gjennomsnittet på 1,6 millioner i pris. Det er fordi folk har en hyttedrøm – også de som ikke har råd til å ha fritidsbolig på Geilo eller Hafjell, sier Dreyer.Og fellesnevneren for alle kjøperne er klinkende klar:— De kjøper og så skal de inn med én gang. Alle skal inn før påske, sier Herleiksplass.Tallknuserne i Eiendom Norge er overrasket.

Det er overraskende sterkt salg. Før sesongen trodde vi ikke det skulle være slik, men vi har et enormt mangfold. Halvparten av hyttene ligger under gjennomsnittet på 1,6 millioner i pris. Det er fordi folk har en hyttedrøm – også de som ikke har råd til å ha fritidsbolig på Geilo eller Hafjell,Uggs forhandlere norge sier Dreyer.Alltid sur er den minst norske. Disse har ikke sitt primærfokus på turen og naturen, men på aktivitetene. Gruppen kjennetegnes ved et stort utvalg utstyr til svært ulike aktiviteter. Oppover-, bortover-, crossover- og nedoverski, sykling, aking, gokart, svømming, golf, riding, hanggliding, osv. Summert alt det som forbindes med såkalte destinasjoner, sier Bjørn Erik Øye.