«

»

jun 23

Uggs fakta

Men den glemmer sekkene sine! Politiet tar de to Uggs fakta sekkene som ligger der opp. Og i den ene er det masse påskeegg. Og i den andre sekken er det masse masse sko! Og en liste om forskjellige sko butikker! Politiet tar med seg sekkene og listen tilbake til de butikkene som står på listen. Skoline ble kjempe glad når politiet kom med skoene. Og de samme ble de andre som hadde mistet de andre skoene. Men de fikk aldri vite hva som skjedde med påskeharen! Skoline går bort til skoa som var igjen, og så på de. Ho ringte mannen sin og da mannen kom ble han veldig overasket. Mannen sa til Skoline at han skulle ringe politiet med Skoline sa nei. Skoline ville finne det ut selv hvem det kunne ha vært.

Men til slutt sa bestemte ho seg å ringte politiet. De kom med en gang. Plutselgi ser mannen noe merkelig utenfor vinduet, det er jo en søppelkasse . Og han så to store ører. Mannen til skoline mistet brillene han tok dem opp å da han så ut i vinduet igjen så da så han ikke ørene lenger han syntes det var kjempe merkelig.Skoline låser butikken å kjører hjem fordi ho skulle hente noe. Ho tok det ho skulle ha å kjørte tilbake til butikken. Da skoline åpnet butikken så hun PÅSKEHAREN!Påskeharen holdte på å bytte de skoa som var igjen med påskeegg. Men det fikk ikke haren gjort. Skoline fikk tak i haren ho ble kjempe overasket.Uggs fakta.

Uggs fakta.Ho begynte å tenke hva skulle en påskehare gjøre med en sko? Skoline ringte politiet, da de kom ble de også overasket. Påskeharen gikk ut og kom inn med mange nye sko til Skoline . Ho tok opp skoa å hun syntes de var fantastiske.Da Skoline så alle skoa kunnne hun ikke velge seg 1 par, fordi ho syntes alle var fine.Skoline ga påskeharen de gammle skoa, og satte opp de nye på hylla. Da klokka ble rundt 12:00 kom det kjempe mange i butikken. Skoline ble overasket av at det kom så mange i butikken det pleide jo aldri å være sånn.