«

»

apr 11

uggs en el corte ingles

Tegnehanne: – Lag noe jeg ikke engang har tenkt på– Jeg ser kreativitet og nyskapning. Noen som klarer å vise at et bilde kan si mer enn tusen ord og som kan treffe en nerve med bidraget sitt. Det er kanskje litt abstrakt, men jeg ser kort sagt etter noe jeg ikke engang har tenkt på. Det er jo ikke så lett å forklare.

 

Det kan være skikkelig vanskelig, men jeg tror det er lurt ikke å låse seg helt fast i én setning eller at alle skal skjønne akkurat hva du mener. All god kunst er åpen for tolkning. En annen ting er ikke å være redd for reaksjonene – det er lettere sagt enn gjort. Min personlige erfaring er at de tingene jeg har laget som har fått flest negative reaksjoner, har også fått flest positive, og er de som har gjort mest inntrykk på folk.Å være ung kan jo være både spennende, lærerikt, skummelt, strevsomt, bekymringsfritt og bekymringsfullt. Jeg er åpen for visualiseringer som tar opp alle de forskjellige aspektene ved det.

 

Tegnehanne har levert flere innlegg til Aftenposten som har skapt reaksjoner. For ikke så lenge siden laget hun dette:Ane Hem: – Jeg serfor meg alt jeg får på Snapchat– Jeg ser etter noe som treffer og som virker ekte. Noen ganger er veldig proff gjennomføring eller imponerende håndverk kult, andre ganger forteller en enkel, skjelvende strek akkurat det du vil si. Det viktigste er at jeg tror på det som fortelles, og at engasjementet og viljen kan merkes. Og det gjør alltid inntrykk med en innfallsvinkel jeg ikke har tenkt på før.– På engelsk er en mening «point of view», et synspunkt. Vi uttrykker meninger hele tiden når vi visualiserer, og ofte tenker vi ikke en gang over det – vi gir bare uttrykk for verden slik vi ser den. Når et bilde gir oss et helt nytt syn på noe gir det tydeligst mening.– Jegfor meg alt jeg får på Snapchat, altså bildet unge gir av seg selv i sosiale medier. De er en kontrast til polert plast, retusjerte videoer og hele det perfekte bildet av ungdom som leveres av reklamebransjen, musikkindustrien og andre glamorøse greier. Før sto det polerte for noe man skulle strebe etter, nå fremstår det oftere som juks.