«

»

sep 04

Uggs ellee

Justin Timberlake ønsket seg Bieber i stallen. Det ble til slutt Scooter Braun og Usher som trakk det lengste strået om Bieber, men før han signerte, var det flere som var interessert i å ha Justin i stallen. Bland andre skal artisten Justin Timberlake ha forsøkt å fly Bieber ut til Los Angeles for signering. Men Bieber signerte med Def Jam da han fylte 14. Han fikk billappen på første forsøk. Selv om man kanskje ikke alltid skulle tro det. Justin ble nylig tatt for råkjøring og har tidligere vraket en av sine tidligere biler,Uggs ellee men artisten fikk lappen på første forsøk. Som gave fikk han en Range Rover av Usher og nå har han blant andre biler en Mercedes Van med et helt studio hvor han kan spille inn sine hits på veien.

Han misliker UGGS. Skotøyet som er elsket av kjendisene, faller ikke i smak hos Justin. I et intervju fra 2010 sa han «Jeg synes UGGS er stygge.Uggs ellee Og jeg synes store solbriller er overvurdert. Jeg liker store solbriller, men ikke de enorme, sunde». Kongen av internett. I 2010 var Justin den kjendisen på internett som var mest søkt på over hele verden. Han skal ha blitt søkt på tre ganger så mye som David Beckham det året.Satte tidenes YouTube-rekord. I juni 2012 hadde videoen «Baby» blitt vist over 744 millioner ganger på YouTube og har blitt den mest sette videoen på nettstedet igjennom tidene. Musikkvideoen er regissert av den norske regissøren Ray Kay som har gjort stor suksess i Hollywood.

Har Jesus tatover på leggen. Unggutten tok sin første tatovering på 16-årsdagen, den gang tok han et omriss av en liten fugl på den venstre siden av hoften sin. Uggs ellee Etter dette har han tatovert et portrett av Jesus med på baksiden av leggen, fått skrevet «Jesus» på Hebraisk på ribbeina og «Belive» på armen.Han har fremdeles ikke fått en Grammy. Riktignok har han vært nominert to ganger i 2011, for beste album og beste vokal innen popmusikken, men foreløpig har han ikke tatt med seg en Grammy hjem til peishyllen enda.