«

»

apr 21

Uggs ebay

Det er en kjent sak at kvinner egentlig kler seg for andre kvinner, og ikke for menn. Selv om du elsker glitter og paljetter, er det nemlig ikke sikkert mannen i ditt liv synes det er like stas. Vi har ulike oppfatninger om hva slags trender som er fine og mindre fine, men vi er likevel litt opptatt av hva det motsatte kjønn mener om antrekkene våre også.Og når du først er på sjekkeren, så er det jo ikke dumt å kle seg slik at han blir imponert – uten at det virker «for mye». Men hvilke trender misliker de, da?

I den forbindelse har womenshealthmag.com laget en liste over klær og tilbehør som kvinner ALDRI bør ha på seg på den første daten. Gladiatorsandalene kom for fullt i 2008, mye takket være Balenciagas sommerkolleksjon. Siden har vi sett gladiatorsandaler i høye og lave varianter. Og vet du hva? Menn hater det!Uansett om det bare er et lite skjerf, noen pumps, veske, en bluse eller en kåpe – menn liker ikke leopardmønster, skal vi tro Womenshealthmag.

Motebransjen har aldri vært spesielt begeistret for Ugg-bootsene, men det har kjendisene og hvermansen. De tradisjonelle Uggsene er laget av saueskinn, har pels på innsiden og er perfekte for enhver frysepinne – men kanskje ikke så perfekt på våte regnværsdager, eller i slapsføre. Men hvis du skal på date, gjør du likevel lurt i å ta på deg et par andre støvletter – for er det noen sko menn misliker, så er det Uggs.