«

»

jun 21

Uggs dinsko

Påskeharen har hatt det litt kjedelig etter jobb, så han viste ikke hva han skulle gjøre, så han tenkte og tenkte til han la seg og så fant han ut av det. Han sulle gå til nærmeste sko butikk, som tilfeldig vis heter SKO! Eieren av butikken Skoline hadde nettopp pyntet og ryddet til påske. Om kvelden kom påskeharen listet han seg inn i butikken, tok fram eggene fra kurven sin og byttet sko med egg og la gule påskeliljer i paraply holderen og gikk ut døra og ventet i søppelkassa.

Neste morgen kom Skoline og lurte på hvordan blomstene hadde kommet dit og hvordan skoene hadde blitt byttet ut med egg, alt dette syntes hun var veldig rart så hun ringte politiet på nummer 02800 og ba dem komme og se. Da de kom så lete de men de fant lite, da dro påskeharen og slappet av og spiste egg.Neste dag kom søppelmannen og tømte søpla.Men da fant han en kurv og 2 dusin egg med en lapp som det sto til Skoline å ha en god påske fra påskeharen. Han gikk inn i butikken og spurte Skoline ”hvorfor har du kaset disse eggene og skoene?’’

hvilke egg og sko?” hun fant eggene og ringte politiet for å si at hun hadde funnet skoene og at det var påskeharen og politiet avklarte saken som løst. Alle ble fornøyde og det særlig påskeharen!! Ok! Da vet jeg hvor vi skal. Vi må opp på loftet« ropte Mons Mistenkelig. De dro opp på loftet og sjekka om de fant resten av skoene. Men de lette over alt og fant ikke så mye som en smule. De dro ned til kjellern. Der sjekka de badet. Der var det et badekar med noe dekt over. De åpna badekaret. Der lå resten av skoene. Så ble alt bra og Nina Nysgjerrig fikk en kosedress. Og hun var enig med Onskapsfulle Orakla. Og de kom i SB. Skoline fikk alt på plass og åpna butikken igjen. Hun ga Nina Nysgjerrig og Mons Mistenkelig et gavekort på 1000 kr. De kjøpte et par sko hver. Men de fikk ikke tak i Ondskapsfulle Orakla. Hun går fortsatt rundt. Kanskje hun kommer hjem til deg!!!