«

»

jun 17

Uggs coop

Har Jesus tatover på leggen. Unggutten tok sin første tatovering på 16-årsdagen, den gang tok han et omriss av en liten fugl på den venstre siden av hoften sin. Etter dette har han tatovert et portrett av Jesus med på baksiden av leggen, fått skrevet «Jesus» på Hebraisk på ribbeina og «Belive» på armen. Han har fremdeles ikke fått en Grammy. Riktignok har han vært nominert to ganger i 2011, for beste album og beste vokal innen popmusikken, men foreløpig har han ikke tatt med seg en Grammy hjem til peishyllen enda.

Eier hus til 6,5 millioner dollar. Selv om det ikke er så mange 18-åringer i seg selv som eier egen bolig, er det i alle fall ikke mange som har et til 6,5 millioner dollar. Men det har Bieber og villaen ligger i Calabasas i California, har eget bibliotek, kinosal, vinkjeller og til og med en hagedam, pluss et stort basseng selvfølgelig.Får 30 nye følgere på Twitter hvert minutt. i gjennomsnitt har det blitt regnet ut at Justin Bieber får en ny tilhenger på nettstedet Twitter hvert andre sekund. Det vil si 30 nye «beliebers» i minuttet. i skrivende stund, har han hele 24 618 995 følgere. At dette stemmer kan du sjekke selv, gå inn på hans profil her, trykk oppdater og legg merke til hvor raskt tallet på Followers stiger.

Han «døde» på TV. Som skuespiller selvsagt. Justin var med i suksesserien «CSI» i 2011 hvor han spilte rollen som en utagerende tenåring med navn Jason McCann som ble skutt av politiet etter å ha siktet mot politimannen med en pistol. Etter dette har han hatt en liten rolle i filmen «Men in Black 3» hvor han spilte en baby alien.Det finnes fire nøyaktige kopier av han. Ikke levende riktignok. Men Justin Bieber er skapt på nytt hele tre ganger i voks. En i New York, en i Amsterdam og London på Madame Tussauds. Alle tre har på seg forskjellige klær men har nøyaktig, samme velstelte hårsveis.