«

»

nov 24

Uggs chelsea

Den tidigare Red Sox-stjärnan Curt Schilling hyllade sin dotter på Twitter för att hon blivit antagen till Rhode Island Collage, skriver NY Daily News. Några män tyckte det var lämpligt att sexuellt trakassera dottern – något de skulle få ångra. Congrats to Gabby Schilling who will pitch for the Salve Regina Seahawks next year!!— Curt Schilling (@gehrig38) 25 februari 2015 Som en far har jag endast ett jobb förutom att försörja min familj. Älska mina barn och skydda min familj,Uggs chelsea säger han tidningen.Hans hyllningstweet till dottern möttes av sexuella kommentarer. En av tweetsen han fick var:

«Jag kommer att göra dina dotters underkläder så röda som din socka.»Curt Schillings första reaktion var att han ville hoppa in i bilen och söka upp nättrollet – men i stället valde han en annan hämnd.Hängde ut nättrollen Han skrev ett argt inlägg på sin blogg där han hängde ut nättrollen som han letade upp.Uggs chelsea En av de som fick en stund i ramljuset ut var en biljettförsäljare för Yankees. Han har nu fått sparken efter inlägget. Och han är inte den enda. Enligt Daily News har nio personer fått betala ett högt pris för deras trakasserier mot dottern – och det är inte över än.

Min dotter är 17 år och minderårig. Och dessa killar är alla vuxna.Uggs chelsea Jag driver rättsliga åtgärder mot några av dem för att de bröt mot lagen, vad de gjorde kan märka dem som sexualförbrytare resten av livet.Han ger även en känga till alla som säger att det är en kvinnas klädsel som är anledningen till att hon kan bli våldtagen. Dessutom förstår han inte hur vissa kan säga att det är så ”här världen ser ut”.Vi kan tillåta att det sker men det ska inte vara så. Låt mig vara tydlig. Jag vet inte hur jag någonsin hade kunnat se på när någon gör något som skulle kunna få min dotter att ta hennes liv. Men om det hände så är jag en far som inte har något att förlora. Det här var en attack mot min familj, säger han till NY Daily News.