«

»

nov 25

Uggs chelsea

Store industrilokaler og uteområder fylles med alt fra hjemmelagde smykker, syltetøy og intrikate treskjæringer til T-skjorter, babytøy og håndklær. Møbler, absurd kunst og annet interiør finner du også.I en halvsirkel rundt salgsbodene selges det varm mat og god drikke i alle mulige varianter.Uggs chelsea Husk at markedet skifter område etter sesong, på sommeren ligger det langs elven ved Kent Avenue, mens det på vinteren flytter inn i 1000 Dean Street i Crown Heights.Second hand, vintageklær og tilbehør er det mye av. Et av de fineste innendørsmarkedene er Artists & Fleas. Navnet tilsier at det selges kunstverk og lopper i lokalene som ble utvidet ytterligere tidligere i år.

Til New York i høst?Lørdag og søndag i New York betyr brunsj.Uggs chelsea Foran de mest populære restaurantene på Manhattan står newyorkerne mer enn gjerne i kø for å få bord på sitt favorittsted.I Williamsburg er brunsj like viktig, og restaurantene er mange. Det kan være hyggelig å stå i kø i solen sammen med skravlete amerikanere, men hvis det lar seg gjøre å booke bord først, anbefales det.Five Leaves er en av de mest kjente og beste brunsjrestaurantene i bydelen, og der koker det av folk både ute og inne en solrik høstdag.

Brunsj har en tendens til å trekke ut i tid, med god mat som eggs benedict eller pannekaker med massevis av bær og sirup, kaffe og juice tilsatt sprudlende bobler. Nam!For flere fortsetter festen utover dagen, men ta heller med en kaffe i parken og se på newyorkernes tidsfordriv på fridagen. Baseball, basketball,Uggs chelsea fotball, dans, yoga, alt mulig bedrives i de grønne lungene langs Nassau Avenue.Langs hele Bedford Avenue er det et mekka av gøyale butikker.