«

»

des 05

Uggs barlow

I disse dager inntar nye matvarer butikkhyllene, og når nye varer kommer inn må andre ut.I februar kommer det 1,700 nye produkter på markedet og i forrige uke skrev Side2 om noen av årets matnyheter.Men for at produktnyhetene skal få plass, må andre mat- og drikkevarer tas ut.Uggs barlow Blant produktene som trekkes tilbake nå i februar finner vi Piano Signatur Karamellmousse, BigOne Hot Mexican Pizza, YT Mellommåltidsdrikk i tillegg til fløtepoteter og rødvinssaus fra Fjordland.TINE satser videre på YT-serien og i høst lanserte de YT Restitusjonsshake med Kaffe eller Sjokolade. Nå forsvinner YT Mellommåltidsdrikk Bringebær/Tranebær og Skogsbær, mens YT Smoothie i nye varianter kommer på markedet.

Leder i internkommunikasjon i TINE, Øystein Syrstad, forteller til Side2 at flere sesongvarianter av ulike produkter nå erstattes av nye alternativer. TINE Yoghurt Vinterfrisk erstattes med TINE Yoghurt Vårfrisk. YT Mellommåltidsdrikk to varianter, erstattes med YT Smoothie i to varianter. Uggs barlow Sunniva Premium Hardangerjuice, skiftes ut med sesongvarianten Sunniva Premium Pære/solbær, sier Syrstad.I tillegg forsvinner Piano Signatur Sjokolademousse og karamellmousse, samt Piano Signatur Ostekake i to varianter.Første oktober fusjonerte Rieber og Søn Norge og Stabburet og ble til Orkla Foods Norge AS.

Bland deres produktnyheter finner vi blant annet «Grandiosa Helmax» og Stabbur-Makrell i tomat- og basilikumsaus, mens pizzaen BigOne Hot Mexican og BigOne Spareribs er blant produktene som tas ut av sortimentet.Det er viktig at vi til enhver tid har produkter som er attraktive og som selger, og at vi gir plass til nye produkter.Uggs barlow I dette arbeidet ligger saneringer som en del av en naturlig og dynamisk utvikling av porteføljen vår, forklarer kommunikasjonssjef Bjørn Brennskag i Orkla til Side2.Blant produkter som vi har sanert i forbindelse med lanseringene i februar 2014 finner vi stor Stabburet Pai med Kylling og Bacon, BigOne Spareribs og BigOne Hot Mexican.