«

»

des 11

Uggs återförsäljare

De to er siktet for å planlegge å ha inngått forbund med Betew om å drepe Imran Saber, ofte omtalt som «Skrue» eller «David Toskas finansminister». I tillegg er Betew siktet for narkotikakriminalitet og å ha inngått ransforbund med flere av de andre siktede.Svært mange avhør En tredje siktet i sakskomplekset, en 28-årig mann, ble onsdag formiddag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøkskontroll. Alle de tre tok betenkningstid da kjennelsene ble lest opp.Uggs återförsäljare Tirsdag ble et siktet brødrepar varetektsfengslet i fire uker.Etterforskningen er inne i en fase hvor vi jobber systematisk med å gå gjennom de etterforskningsskrittene som vi har på lista. Det er svært mange avhør som skal tas i denne saken som en helhet. Særlig i forrige fengslingsperiode er det lagt ned veldig store ressurser på å ta mange avhør, men det gjenstår fortsatt en del, sier politiadvokat Presthus.

Løslatt fra Nokas-forvaring Metkel Betew ble pågrepet i august i fjor,Uggs återförsäljare rundt et halvt år etter at han ble løslatt etter soning av forvaringsdommen han ble idømt etter Nokas-ranet i Stavanger i 2004.Betew er en barndomskamerat av Imran Saber og nekter for å ha vært med på å planlegge å drepe ham. Ifølge Dagbladet saumfarer politiet tidligere straffesaker der Saber har vært innblandet for å forsøke å klarlegge motivet bak det angivelig planlagte drapet.

Til sammen 16 personer ble siktet for ulike narkotikaforbrytelser etter at politiet gikk til aksjon i slutten av august i fjor. Blant de siktede er Metkel Betew, som under ett år tidligere ble løslatt fra forvaringsdommen han sonet etter Nokas-ranet i Stavanger i 2004.Uggs återförsäljare Den tidligere Bandidos-toppen Lars Harnes ble rundt én måned tidligere pågrepet i garasjeanlegget ved boligen til Imran Saber, kjent som «Skrue» eller «David Toskas finansminister». De to sakene settes i sammenheng, og politiet mener Betew og Harnes inngikk et forbund om å drepe Saber.