«

»

jun 14

Uggs a paris

LES OGSÅ: – Her er mine brudekjolefavoritter Jeg håper hun velger en kjole som viser litt armer, krageben og hals, og jeg tror hun kan være typen til å velge det også. Blir det ikke den typen kjole, tror jeg hun eventuelt går for en helt tilkneppet variant, i likhet med brudekjolen til Grace Kelly. Dét er utrolig lekkert. Uansett blir det nok en stilren og enkel kjole, og i hvert fall ikke noe maksimalisme. Jeg håper hun beholder en klassisk og ren stil, som er typisk for henne, og at hun er seg selv på bryllupsdagen, sier Kathrine til Happy-day.no.

Jula er en herlig tid – også for svindlere. Forbrukerrådet har fått flere fortvilte henvendelser fra folk som har kjøpt jakker av merket Canada Goose. De gikk på et godt tilbud på Facebook, betalte – og siden har de ikke hørt noe fra firmaet, skriver Forbrukerrådet på sine nettsider.Også TV 2 hjelper deg får mange henvendelser om falske Canada Goose-jakker. Vær på vakt når du handler på nett. Du vet aldri hvem som kan være på den andre siden. Det finnes noen enkle måter å sikre seg på slik at handelen blir vellykket, sier Pia Kleppe Marken, regiondirektør ved Forbrukerrådet i Hordaland og Sogn og Fjordane.

Er du usikker på om du er inne på en falsk nettside? Les Forbrukerrådets tips:Sjekk kontaktinformasjonen. Er nettstedet seriøst, vil de ha all nødvendig informasjon tilgjengelig for deg, som postadresse, telefonnummer og organisasjonsnummer.Sjekk med Forbrukerrådets tjeneste Howard om firmaet er til å stole på. Finner du det ikke her, så bør du tenke deg godt om. Sjekk også med Canada Goose om siden er ekte eller falsk, ogForbrukerombudets liste over useriøse merkebutikker på nettet.Her kan du sjekke offisielle UGGS-forhandlere, her får du kjøpt Parajumpersog her får du kjøpt Fjällräven.