«

»

okt 23

Uggs a paris

Mercedes-fører Hamilton tronet på toppen også i fjor. Han anslås å ha en formue på 131 millioner pund, tilsvarende rundt 1,5 milliarder kroner. Det siste året har formel 1-stjernens formue økt med mer enn en kvart milliard kroner.Zlatan Ibrahimovic er den rikeste fotballspilleren i Storbritannia. Svensken anslås å ha en formue på rundt 110 millioner pund, tilsvarende rundt 1,23 milliarder kroner.Manchester United-stjernen har en lang fotballkarriere bak seg i store klubber som Paris St. Germain, Milan, Barcelona og Juventus. Han har også en svært lukrativ langtidsavtale med utstyrsleverandøren Nike.United-kollega Wayne Rooney innehar tredjeplassen på listen til Sunday Times, mens formel-fører Jenson Button og golfspiller Rory McIlroy følger deretter.

McIlroy er notert med den høyeste økningen i formue det siste året. Nordiren anses å ha lagt seg opp mer enn en halv milliard kroner siden forrige utgave av oversikten.Fotball er den idretten som er best representert på listen.Det svenske fotballforbundet valgte å avlyse kampen mellom IFK Göteborg og AIK torsdag. Det er uklart når den spilles.Det er jo trist. Det er viktig at vi har øyne og ører åpne. Vi har jo hatt en sak i Norge, og kan det skje (på toppnivå) i Sverige, kan det skje i Norge også, sier Fagermo til NTB.En eller flere AIK-spillere ble kontaktet av kriminelle og forsøkt påvirket til å fikse resultatet. Har du på noe vis hørt om eller lagt merke til noe suspekt opp gjennom årene? Nei, jeg har aldri tenkt at en spiller har vært mye dårligere enn antatt, sier Fagermo.

Både Sverige og Norge har hatt kampfiksingssaker med fellende dommer de siste årene.Helt siden Volkswagen viste nye Passat i sommer har forventningene vært enorme. Nylig var vi og kjørte nye Ford Mondeo, og nå har vi endelig også fått kjøre det som vil bli en av Norges mest solgte biler neste år. Og hvilken bil det er blitt!‬Plassen er blitt bedre til tross for at bilen er blitt en centimeter kortere.For ettersom hjulavstanden er økt fra 271 til 279 centimeter, så har kupeen blitt strukket fire centimeter.Plassforholdene er dermed bedret også fordi bredden er økt med fire centimeter. Stasjonsvogn-elskende nordmenn som aldri ser ut til å få nok plass, vil videre verdsette at bagasjerommet nå sluker 47 liter mer bagasje (fra 603 til 650 liter).