«

»

des 13

Uggs 2017

Smash solgte nemlig svært dårlig de første årene etter at det ble lansert,Uggs 2017 «på slutten av forrige århundre», som Orkla selv skriver på hjemmesidene til Smash.Vi ville nok gjort ting helt annerledes om vi hadde lansert Smash i dag. Flere smaksprøver og mer reklame. Men kanskje vi måtte finne andre produkter som kunne gjøre overgangen litt mindre? spør Heltne.Blandingen med søtt og salt var så ulikt alt annet i snacks-kategorien at de fremdeles synes det er fantastisk at produktet kom seg helskinnet gjennom hyllene de første årene, der produktet var plassert nederst i et hjørnet og hverken var sjokolade eller chips.

Plutselig var det akkurat som om mange nok hadde smakt det og anbefalte det til sine venner og veksten ble eksponentiell. Nå regnes Smash som en av de store suksessene internt i Orkla.Akkurat nå kommer en rekke nye varer ut i butikkhyllene. For å få plass til disse, ryddes andre bort.Uggs 2017 Rema har valgt en voldsom opprydning og kaster ut syltetøy fra Lerum, Fanta, Colgate og Maarud, blant annet. Men disse varene vil du fremdeles få i andre kjeder.Av varer som forsvinner totalt ut av butikkene, må vi sjokoladehyllen må vi se langt etter Café Bakeriets Storplate og posen med Nidars Favoritter som inneholder Crispo.

I kjøleskapene forsvinner de minste kartongene med lettmelk, Kesam mager blåbær,Uggs 2017 cottage cheese med jordbær og granateple og havregrøt med jordbær og eple.Også Norgesgruppens Eldorado 1 liter jordbær- og vaniljeyoghurt på kartong forsvinner ut.I fjor ble flere typer oster lansert, blant annet Norvegia med paprika. Den var det ikke mange nok som kjøpte.Også BigOne rydder, her går California Chicken ut. Toro Bakemiks Kornbrød går ut, sammen med Toro Sandefjordsaus og Toro mild sitronsaus.