«

»

apr 07

uggen i magen og kvalm

Du er ganske fan av garasjerock eller heavy metal, men har tatt deg selv i å nynne på Miley Circus Wrecking Ball eller Lady Gagas Pokerface. Om det er noen trøst så er det ikke din skyld, men heller låtens fengende hooks som får deg til å huske den i tid etterpå. I vitenskapens navn har Museum of Science and Industry i Manchester utført en ett år studie i håp om å finne ut hvilken låt er verdens mest fengende. Dersom du hører mest på rock’n’roll vil du nok bli meget skuffet når jeg forteller deg at forskere fant ut at Spice Girls megahit Wannabe fra 1996 viste seg å være verdens mest fengende låt, skriver Independent. Ifølge forskerne trengte de over 12 spurte menneskene kun 2 sekunder på å gjenkjenne poplåten så raskt de hørte starten på refrenget.

 

Koser med med peis, TV-serier og vinos. Hygge! 4. Jeg bare står her og reflekterer litt. Og aner ikke at jeg blir tatt bilde av. 5. Koser med vin og is, og vet ikke at jeg blir tatt bilde av. Ikke denne gangen heller. 6. Bare ligger her og sover litt, sammen med hunden . Og tar en selfie. 9 . Hygge med kaffekopp i sengen. Med fint danderte blader rundt. Leser du blogger, har du sett dette kanskje en million ganger før. 10. Har du ikke lagt ut bilde av lunsjen din, så har du ikke spist den! Lunsj er som oftest pannekaker med pent danderte blåbær og jordbær over. 11. Ukens outfit. 12. Med mine fine venner. Skål da! . Dette er blogginnlegg fra hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på .

eller har på oss, som gutta faktisk synes er sexy. vet ikke hvor seriøs skal denne lista, men den krever i hvert fall minimalt med anstrengelse … hvis det skulle være noe sannhet her. Ifølge undersøkelsen til sminkekjeden er det også et sted som skiller seg ut med tanke på sjekking: Jobben. Er man singel så kan det altså lønne seg å spraye på litt ekstra parfyme, sette håret i hestehale og strekke ut litt ved pulten? Her er nemlig de 15 usexy tingene jenter gjør – som gutter tenner på, skriver Nyeheter 24: Parfyme Hushjelp-klær Skoleuniform Utenlandsk aksent Hestehale Fletter Briller Noen som tøyer ut Lege-eller sykepleierklær Choker Jenter som snakker et annet språk Kostymer Politiuniform Strømper Dette er blogginnlegg fra hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på .