«

»

jun 08

Uggen i magen og kvalm

Therese understreker også overfor Side2 at det ikke lenger er foreldrene som tar hennes avgjørelser. Hun har i likhet med Sophie Elise operert inn silikonpupper etter at hun ble 18. I begynnelsen av april tok hun en stor tatovering på midjen, noe hun har fått en del kritikk for.Selv om hun er gammel nok til å reise alene, er ikke Therese sikker på om hun er trygg og ansvarsfull nok. Både ja og nei. Man kan aldri bli trygg nok, men om man er konstant redd når man er der nede så blir ikke ferien en suksess, sier hun, og understreker at det er viktig å ta forholdsregler, og aldri gå alene.Man må også passe på at man ikke blir så full at man mister all vett og forstand, selv om det kan være vanskelig å unngå når det er såpass billig alkohol inne i bildet, sier hun.Vi oppfordrer til ansvarlig oppførsel, så det ikke skjer noe galt. Vi kommer ikke til å oppfordre noen til å drikke så mye at de blir bevisstløse, sier Rene Schwarzgruber.De peker på at norsk ungdom reiser til partysteder i Syden uansett, og at det derfor er bedre å reise med en turoperatør.

Vi er et legitimt registrert selskap, og vi ønsker å bli en suksess ved å tilby ungdom en bedre, mer organisert og tryggere måte å reise til partysteder. Det er dette vi prøver å vise i videoene våre på YouTube, og hvor gøy det er å reise, forklarer han.Schwarzgruber understreker også at de ikke tolererer bruk av narkotika, men at dette uansett ikke er noe stort problem. Vi har aldri selv brukt, eller sett noen bruke dop verken i Ayia Napa eller på Ios. Men vi er sikre på at det er dop der hvis man leter etter det, sier han.Før sommeren vil de legge ut en advarsel om konsekvensene av å bruke av narkotika på hjemmesiden sin.Hvis vi ser eller mistenker at noen i reisefølget har narkotika vil disse personene bli ekskludert fra gruppen, understreker han.Gjøre i stand julepakker og julemat og sånn, sier prinsesse Ingrid Alexandra til Julemorgen på NRK1. Ingrid Alexandra og pappa kronprins Haakon var gjester i programmet som ble sendt på Julaften.Noe sufflert av pappa, kronprins Haakon. kunne Ingrid Alexandra fortelle hvordan juleforberedelsene hadde vært hjemme på Skaugum. Dette er første gangen Ingrid Alexandra er hovedgjest i et TV-program.

Hun heter Sokkis, fortalte prinsessen. Deretter svarte hun på spørsmål fra seerne.Hvordan er det å være prinsesse? ville en seer vite. Noen ganger er det gøy, andre ganger er det kjedelig. Det jeg liker minst er fotografering, kunne prinsesse Ingrid Alexandra fortelle. Hennes levende beretning om hvor vanskelig det var å sitte stille og hvor mye justering fotografen trengte, samt at lillebror Magnus ofte fikk nok lenge før henne, gjorde det hele ganske kaotisk. Men sist gang gikk det bra, mente far.Blir du sliten av å vinke fra slottsbalkongen på 17. mai, ville en annen vite. Ikke sliten av å vinke akkurat. Men jeg og Magnus får lov å gå inn innimellom, for det kan bli litt kaldt der. Og det kan være litt slitsomt bare å stå der og se utover, sa Ingrid Alexandra og viste hvordan hun vinket. Både hun og faren var enig om at den kongelige vinkingen ikke egentlig eksisterer.Hun fortalte ellers at hun liker mye mat.Jeg liker litt forskjellig. Pølser, sånne ting. Jeg liker veldig godt kjøtt og supper, sa hun.