«

»

apr 15

Uggen i magen og kvalm

For noen av oss er det eneste som er verre enn rene UGGs, skitne UGGs. For andre er de australske saueskinnsstøvlene praktisk talt en livsnødvendighet for å komme seg gjennom en lang vinter. De har blitt mye omdiskutert etter at de kom for noen år siden. Det ble blant annet sagt at de hadde for dårlig støtte og var derfor helseskadelige hvis du brukte dem ofte. Andre mente at skoene var så stygge at du rett og slett burde kaste dem.Enten du faktisk elsker UGGs for sitt «så stygge at de er søte»-utseende, eller faktisk synes de ser bra ut, bør de pleies og vaskes for å holdes finest mulig. Slitte, skitne sko er rett og slett ikke pent.

Du kan kjøpe et rensesett fra UGG. Dette er laget spesielt for ekte saueskinn og kan kjøpes hos UGG-forhandlere eller bestilles fra produsentens hjemmesider (ekstern lenke).Alle solbriller skal beskytte for skadelige UV-stråler – og de skal være merket! Da beskytter de bra uansett pris på solbrillen.Han sier det er en stor fordel å gå for et par solbriller som er av et materiale som kan justeres og tilpasses slik at de gir optimal bærekomfort. Samtidig sier han at det er store forskjeller på hva slags materiale som blir brukt i de ulike solbrillemerkene.

Forskjellen på en kostbar og rimelig solbrille er ofte den optiske kvaliteten i glasset og materialet i solbrillen. Med et optisk slipt brilleglass er optikken mye bedre. Du ser tydeligere og klarere og det gir deg bedre synskomfort. Mange solbriller har herdet og antirefleksbehandlede glass, har Årset tidligere fortalt KK.no.