«

»

apr 13

uggen i magen og kvalm

Det forskes på det meste, også dating. Så om lykken ikke står deg bi når det kommer til kjærlighet, hva med å forsøke å appellere til mannens underbevissthet med disse triksene.Menn synes kvinner i rødt er attraktivt, ifølge ny forskning fra New York University of Rochester. Dette stammer fra biologiske instinkter – for eksempel bavianer som blir røde i ansiktet når de er fruktbare.

I naturen er rødt en seksuell farge, sier motepsykolog Kate Nightingale, som arbeider som en imagekonsulent, til Daily Mail.Om du har på deg rødt, så sier du til daten din at du er villig til å bli oppfattet på den måten, sier hun.Den første kroppsdelen en mann legger merke til på en kvinne er håret. 82 prosent av menn synes at en kvinnes hår er en nøkkeldel av en kvinnes seksuelle utstråling. Blondiner har det kanskje mest moro, men brunetter har større sjanse for å finne en mann som ønsker å etablere seg sammen med henne.

60 prosent av menn anser brunetter for å være mer troverdige og lojale.Menns favorittsveis er langt og løsthengende hår. Selv om luggen er sterk i motebildet nå, så er den en «turn off» for men. Pinnerett hår er heller ikke populært.Det får deg til å fremstå som om du er for opptatt av utseendet ditt, sier Nightingale, og viser til hertuginne Kates sveis som er den som er mest attraktiv for menn.Løse bølger viser ham at du kan være avslappet i selskap med ham. Håret burde være sunt og glansfullt – det er en av de sterkeste indikatorene på fruktbarhet.