«

»

apr 13

uggen i kroppen

I tillegg til lugg kan det være lurt å prøve å unngå de største trendplaggene, som en jumpsuit for eksempel. Kate trekker også fram legging som et «nei-plagg».Over listen over plagg menn hater finner vi også dressjakker, gladiatorsandaler, UGGs og haremsbukser.

Vi vet alle at om du bruker et kort skjørt, så må det balanseres ut med en mer tildekket topp. Men en studie fra University of Leeds har avslørt at den riktige mengden synlig hud burde være rundt 40 prosent, om du er på utkikk etter et varende forhold.Så om du viser fram leggene dine, må du dekke til armene dine. Om du bruker en stroppeløs kjole, burde du passe på at kjolen ikke er kortere en kneet.

Siden du på en date mest sannsynlig kommer til å sitte overfor den utvalgte ved et bord, kan en god idé være å ta på seg en topp med båthals og trekvart ermer.Om du ønsker å ose selvtillit, kan du gå for en kjole eller et skjørt. Forskere fra University of Hertfordshire spurte 300 personer om å gi en bedømmelse av en kvinne ikledt et skjørt eller en bukse i nøyaktig samme stoff. Kvinner i skjørt var de som ble sett på som mest suksessfulle og selvsikre.