«

»

jul 07

Ugge wesseltoft

Det er første mai 2015. Tiril Steinbakk (20) er på Tryvann med de 27 jentene på russebussen. 10 000 russ er samlet på parkeringsplassen høyt over byen.Tiril tar det rolig denne dagen, hun skal på jobb dagen etter, og tar bare et par øl «for å få smaken på det».Rundt klokka 23 går hun opp på steintribunen på den ene siden av området for å ringe den som skal hente henne.Ugge wesseltoft Hun setter seg øverst for å komme unna støyen. Men før hun rekker å slå nummeret kjenner hun noen hender rundt halsen. Hun tror først det er en spøk, at det er en venninne. Men hun dras bakover, og finner ut at det er tre gutter, alle med russebukser. De kler av henne.

De bytta på å fingre meg og ta på meg. Han ene stakk hele pikken i munnen min og tvang meg til å suge ham. Det gikk på rundgang egentlig. Sånn vi har klart å regne ut i ettertid, varte det en time, cirka, sier hun til Dagbladet halvannet år etter hendelsen.Hun forteller at de ikke sa noe til henne, bare ga hverandre kommandoer om hvem som skulle gjøre hva, hvem som skulle holde hvor.Ugge wesseltoft Jeg prøvde å slå og sparke, men når du blir kvalt, så går det ikke. Det eneste jeg tenkte på da jeg lå der, var at jeg skulle komme meg hjem til mamma snart.

Ugge wesseltoft Tiril er opptatt av å vise hvor mye begrepet «voldtekt» kan inneholde. Ingenting er helt som på TV.Når man snakker om voldtekt, tenker man penetrering. Det var ikke sånn her. En voldtekt omhandler så mye mer.Dagbladet skrev om saken 4. Mai 2015. Da gikk politiinspektør og leder for Seksjon for volds- og seksualforbrytelser Grete Lien Metlid ut og etterlyste tre gutter.«Gutt 1: Mørkt hår. Gutt 2: Lyst hår med litt lengde, markerte ansiktstrekk; markerte kinnben og hake, grå collegegenser, Uggs og fløyte rundt halsen. Gutt 3: Mørkt, litt krøllete hår. Alle tre var lyse i huden, hadde russebukse og pannebånd med hvit tekst.» sto det i artikkelen.Tiril husker den ene best, han som så ut som en helt vanlig Oslo-gutt, som en som kunne vært en del av vennegjengen.Metlid forteller til Dagbladet at saken nå er henlagt på grunn av ukjente gjerningsmenn.