«

»

jun 07

Ugg waterproof boots women

Nå kan du fortløpende holde oversikten over hvilke medier som mest tabloide i landet her. På nettsiden ugg.no kan du fra time til time følge utviklingen i et knippe norske nettaviser.Sjekk ut NA24 Propagandas nye mediaguide Ideen kom da jeg så at nesten 80 prosent av sakene i Nettavisens «siste nytt»-boks var blokkert av en Firefox-plugin jeg bruker som fjerner alle lenker som har «sex», «kjendis» eller «astronomi» i seg.

Det forteller utvikleren av siden, Audun Kvasbø, til NA24 Propaganda.Han ble nysgjerrig på hvordan forholdet mellom avisene var på dette – eller, på hvor mye mindre tull de andre har i forhold til Nettavisen – og laget programmet.Navnet på siden derimot er ingen lang historie. Ugg.no hadde jeg allerede registrert fordi det var et fint domene, så det ble navnet på siden fordi det var enkleste utvei.Teknisk er løsningen veldig enkel, ifølge Kvasbø, som til daglig jobber som IT-konsulent. Et lite program laster ned alle forsidene hver time, renser ut alt som ikke er ren tekst og teller forekomster av ordene i en definert liste.

Nå kan du fortløpende holde oversikten over hvilke medier som mest tabloide i landet her. På nettsiden ugg.no kan du fra time til time følge utviklingen i et knippe norske nettaviser.Sjekk ut NA24 Propagandas nye mediaguide Ideen kom da jeg så at nesten 80 prosent av sakene i Nettavisens «siste nytt»-boks var blokkert av en Firefox-plugin jeg bruker som fjerner alle lenker som har «sex», «kjendis» eller «astronomi» i seg.Det forteller utvikleren av siden, Audun Kvasbø, til NA24 Propaganda.