«

»

jun 05

Ugg vinson

Undersøkelsen, som er omtalt i The Huffington Post , er gjennomført av nettsiden CouponCodes4u.com, og har blitt nevnt av flere store motenettsider den siste tiden med konklusjonen «et overraskende resultat».What the? Who doesn’t love a wedge? Twitret Mara Schiavocampo, nyhetsjournalist i det amerikanske TV-nettverket i NBC.Det sier moteansvarlig i Det Nye, Charlotte Thorstvedt, seg helt enig i:Hva skjer med verden? Vil gutta virkelig heller se oss i Crocs enn kilehæler? Denne undersøkelsen forstår jeg meg ikke på, sier Thorstvedt som selv omtaler seg som «en kjempefan av kilehælen»:

Det kommer an på hva slags kilehæl, selvfølgelig, men generelt synes jeg den er rålekker, og noen av mine favorittsko jeg har i skapet er nettopp kilehæler – fra Surface to Air. De er griselekre, fortsetter hun.Stylist Line Kirkhus, kjent fra bloggen Lilisfashion.com, forteller derimot at hun skjønner seg litt på resultatet.Kilehælen er ofte litt klumpete. Kommer den i kombinasjon med platå, blir jo vi jenter gjerne enda litt høyere. Kanskje gutta føler seg mindre maskuline da? Men har du noen nette, elegante kilehæler uten for mye stæsj, tror jeg ikke gutta ville lagt merke til kilehælen engang, sier Kirkhus.

Hun innrømmer likevel at hun har et par av dem, ifølge gutta, nokså usexy hælene i klesskapet. Det gutta må vite er at disse hælene ofte er mye bedre å gå på enn vanlige hæler. Vi kan både løpe etter bussen og rekke kinodaten med et par kilehæler. Så han bør nok bare lære seg å sette pris på dem, sier Kirkhus.Men om hun kommer til å ta hensyn til undersøkelsen neste gang hun skal velge seg ut et par sko?