«

»

jun 03

Ugg ultimate

Om du allerede har satt disse skoene på ønskelisten, må du smøre deg med tålmodighet. Kolleksjonen slippes nemlig ikke før i oktober. Og godt er det, for da har du tid til å spare.Et samarbeid mellom såpass kjente merker fører ofte til stive priser. De er derfor forventet å koste mellom 595-795 dollar, som tilsvarer rundt 4000 norske kroner.Hovedsakelig er det flaggskip-butikkene som vil føre denne kolleksjonen, i tillegg til noen håndplukkede butikker og stormagasiner.

Om de kommer til Norge er derimot fortsatt usikkert. Det kan den skandinaviske markedssjefen for UGG Australia, Cecilia Engdahl fortelle: Det er dessverre for tidlig å si hvor stor andel av kolleksjonen som vil lande i Skandinavia. Men ettersom Norge er et Ugg-elskende land, vil vi gjøre det vi kan for å få skoene inn i norske butikker, sier Engdahl.Skulle derimot ikke kolleksjonen finne veien til Norge, er det likevel mulig å handle skoene på nettet.

Dette er ikke første gangen Jimmy Choo har samarbeidet med andre designere. Tidlig i fjor laget Jimmy Choo støvler i samarbeid med Hunter, og i november gjorde de designskoene tilgjengelig for et langt større publikum gjennom sin lavpriskolleksjon for H&M.Slik har luksusskoene nesten blitt allemannseie, selv om de skyhøye signaturhælene spente ben på manges Jimmy Choo-drøm. Men gjennom Uggsene blir nå Jimmy Choo endelig komfortabelt.