«

»

jun 01

Ugg slippers women size 8

Skal det være en nesnalobb, en ispa eller en månestøvel? Vinterens lodne og varme støvler har noe for enhver smak. Alt fra høye og robuste med saueskinnsfòring og kraftige gummisåler, til mer snertne varianter med spenstig fjæring og Gore Tex-membran, som holder stormen og snøslapset ute.For moonbootsentusiaster og filtstøvelelskere er det også et hav av varianter å velge mellom. De pusete UGG-støvlene står også høyt i kurs denne vinteren, så høyt at Beatles-datter og designerStella McCartney har måttet kopiere dem i sin egen kolleksjon.Det er ikke bare i Norge det er kaldt. På catwalken til designere som Chloè og Marc Jacobs labber modellene rundt i boblestøvler med saueskinnsfôr og snøring.

Stjerner som Katie Holmes og Kate Hudson er også stadig vekk å se i moonboots eller UGG-inspirerte støvler i semsket skinn. Også når de ikke er på skiferie.En annen sko som er helt riktig nå er dessuten den gode gamle nesnalobben. De i grå ullfilt og med blå såle eller selskinn som mange av oss brukte da vi var barn.Nå har de blitt high fashion. Det internasjonale designmerket Penelope Chilvers kommer denne sesongen med en hel kolleksjon av lobbelignende støvletter.Men hvis du heller vil ha de tradisjonelle støvlene, får du tak i dem i nettbutikken til klesbutikken Zebra i Nesna.


Da Lily Collins (28) troppet opp på den røde løperen i Cannes fikk hun virkelig blitzregnet i gang. Skuespilleren så helt fantastisk ut i en hvit kjoledrøm fra Ralph & Russo, smykker fra Bulgari og en helt utrolig fin makeup. Den var faktisk så fin at vi fikk lyst til å kopiere den.Håret til Collins var rettet ut og lagt i en midtskill, noe som var en fin og enkel kontrast til gallakjolen. Det var Kardashian-familiens frisør Jen Atkin som sto bak kveldens frisyre. Under filmfestivalen i Cannes har hun også stylet håret til Kendall Jenner (21) og Bella Hadid (20), og delt det på Instagram med sine to millioner følgere!