«

»

jun 09

Ugg salg

Vi jublet litt innvendig da det ble klart at Emma Watson hadde landet rollen som Belle i spillefilmversjonen av «Skjønnheten og Udyret» – det kan jo ikke bli intet annet enn fantastisk!Nå har filmskaperne også funnet en skuespiller for rollen som Gaston, ifølge Variety, og den gikk til filmkjekkasen Luke Evans (35) – som faktisk minner litt om tegneseriekarakteren Gaston.Se nøye på denne mannen – du vil garantert få se mer av ham.

Luke Evans skal spille Gaston.Skjermdump/YouTubeNoe vi derimot ikke så komme, var «Downton Abbey»-stjerna Dan Stevens (32) i rollen som Udyret. Det er The Hollywood Reporter som skriver at han vurderes for rollen.Stevens er for de fleste kjent som Matthew Crawley i perodeserien som her i Norge vises på NRK, og det var nok mange som ble skuffet han valgte å forlate serien etter tredje sesong.«Downton Abbey»-skuespillerne er visst populære når det kommer til nyinnspillinger av Disney-filmer. Lily James, som spiller Askepott i «Cinderella», er også kjent fra serien.

Stevens er også kjent fra «The Guest», mens Luke Evans – som skal spille Gaston, har skapt seg et navn i Hollywood gjennom filmer som «Dracula» og «Hobbiten».Emma Watson, som skal spille Belle, så ut til å være overbegeistret da hun delte nyheten på Facebook.Endelig kan jeg fortelle dere… at jeg skal spille Belle i Disneys «Beauty and the Beast». Denne filmen var viktig for meg under oppveksten min, og det føles nesten surrealistisk at jeg skal få lov til å danse til «Be Our Guest» og synge «Something There». Mitt seks år gamle jeg er i skyene. På tide å starte med sangtimer. Jeg gleder meg til dere får se det, skrev hun.