«

»

aug 07

Ugg replacement insoles

Hotels.com er veldig rause med hotelltilbud og har en egen kategori der du finner de beste tilbudene akkurat nå. I denne kategorien kan du for eksempel finne restplasser, Ugg replacement insoles sommer- og vintersalg og dagens tilbud. Med en unik rabattkode kan du finne din drømmereise til en veldig god pris. Her hos Aftenposten rabattkoder kan du ofte finne eksklusive rabattkoder som gir deg 10% rabatt på din hotellbestilling. Ofte har har også Hotels.com 8% rabatt, 10% rabatt og 12% rabatt til flere destinasjoner dersom du bestiller flere sammenhengende overnattinger på en og samme gang. På Hotels.com finner du all informasjon du trenger for å booke reise din. Gjennom deres gjesteanmeldelser kan du raskt finne ut hva andre synes om å bo på akkurat det hotellet. Hotels.com tilbyr deg også prismatch som innebærer at dersom du finner et hotell till lavere pris vil de refundere mellomlegget.

Vil du kanskje bestille rom underveis i ferien er hotels.com´s app et godt alternativ for deg. I appen får du også rabatter du ikke får tilgang til noe annet sted og med deres funksjon  «kveldens tilbud» kan du booke rom og hotell kvelden før du ønsker overnatte. Ugg replacement insoles app har avanserte filtreringsmuligheter så din treff blir så spesifikt for deg som bare mulig. Du kan også velge å lagre dine betalingsopplysninger i appen.Med hotels.com rewards kan du samle poeng til bonusovernattinger. Det er helt gratis og bli medlem og du kan benytte deg av dine bonusovernattinger på hvilken som helst dato og hotell hotels.com tilbyr. Les mer om Hotels.com rewards bonusovernattinger HER.

Ugg replacement insoles Dersom du trenger hjelp med din bestilling, i forkant av reisen eller underveis er kundeservice der for å hjelpe deg. De har åpent 08.00-22.00 på hverdager og 09.00-22.00 lørdager og søndager. Kontakte de på telefon 24 15 97 44 eller send en e-post her.De har også samlet de mest stilte spørsmålene her som du rask kan få oversikt å lese om. Et vanlig spørsmål er hvordan du kansellerer bestillingen din hvilket du kan gjøre ved hjelp av de fyre stegen de beskrever. Hotels besvarer etter det din  refusjonsforespørselen innen 24 timer etter avbestillingen og du får etter det pengene tilbake på det kort eller konto du betalt med. Det kan etter de ta opp til tre uker for banken din og refundere deg pengene. Ta kontakt med banken hvis du lurer på noe angående dette.