«

»

mai 25

Ugg quilted sneaker

At modellstjernen Kendall Jenner (21) prøver ut ulike antrekk som kanskje ikke er så vanlige (for eksempel denne buksen vi ikke helt klarer å finne ut av hva er), er ingen nyhet. Men på den røde løperen pleier hun som oftest å holde seg til en nokså tradisjonell look. Denne gangen overrasket hun oss litt derimot.For selv om selve slepet på kjolen til Kendall tok mye av oppmerksomheten, er det en ting ikke mange har fått med seg. Har du sett de gjennomsiktige sokkene hun har på? Sammen med stilettene hennes og antrekket fra Giambattista Valli har nemlig Jenner valgt å bruke noe vi har valgt å kalle «bestemorstrømper». Den danske designeren Freya Dalsjø valgte også å bruke dette stylinggrepet under moteuken i København nå i vinter.

Akkurat dette er ikke noe vi ser så ofte på den røde løperen! Men vi liker at stjernene prøver noe nytt og skiller seg litt ut fra mengden. Sjekk ut noen flere fantastiske rød løper-øyeblikk i bildekarusellen under.Da var det den tiden på året igjen: Det er på høy tid at vi går til innkjøp av noe nytt, fresht og superfint badetøy! Vi har allerede tatt en titt på årets badedrakter (disse lekre variantene må du bare sjekke ut), men nå er det altså på tide at vi tar for oss bikinien. Men hva er det vi egentlig bør tenke på når vi skal kjøpe oss det?

Veronika Hansen, butikksjef hos Triumph Metro på Lørenskog, sier til KK.no at du må tenke på hva du skal bruke badetøyet ditt til – med tanke på soling, bading eller om du er mye i aktivitet når du bruker badetøyet. Skal du kun sole deg kan en bandeauoverdel uten stropper passe fint, og en tanga som underdel. Skal du være mer aktiv, kanskje drive med ballspill eller andre morsomme ting på stranden, kan det være best med en bikinioverdel som er mest lik at bh du ville brukt med spiler og gode skulderstropper. Men tenk over hav du føler deg mest komfortabel i!