«

»

okt 06

Ugg protector spray

Det ble også vist en skokolleksjon for både herre og dame, som innholdet både streetwear og cocktailsko.Mariann Thomassen har vokst opp med Simen Staalnacke og kan fortelle at hun elsker «hele pakken». Denne visningen er både obligatorisk og avhengighetsskapende. Jeg synes hele konseptet, og hele pakken, de står for er helt fantastisk. De er «våre», og de er noe som vi må ta vare på, sier hun.Moods of Norway har hatt hendene fulle den siste tiden, med både parfymelansering, en ny sportskolleksjon, i tillegg til de vanlige kolleksjonene.Designerne har jobbet på spreng de siste månedene, og har mange prosjekter på gang i utlandet. Men på privaten har det også skjedd mye den siste tiden. Peder ble nylig pappa for første gang, men pappaperm har han ikke hatt ennå.

Vi har jo vært overalt. Berlin, New York, Chicago, Stockholm og nå skal vi avslutte med Vegas. Men jeg er klar for perm snart, vi skal bare gjøre noen prosjekter til først. Det blir heldigvis tid innimellom til familieliv, sier han.Den svarte smokingen er frisket opp med glitter og stas – det blir jo ikke ekte Moods-stil uten. Vi har pimpa smokingen kan du si og ja, den er Vegas-inspirert! Den passer perfekt i der borte, sier Peder, og viser til den glitrende dressen han har på seg. Vi hadde jo en preview i New York for mange motemagasiner og blader, og vi ble veldig godt mottatt, så det er kjempegøy, sier han.TV-serien Gossip Girl er kjent for sine bortskjemte rikmannsbarn, men muligens er ikke virkeligheten så langt unna.Hadley Marie Nagel (19) sies å være inspirasjonen for Serena van der Woodsen i TV-serien – minus sexen og dopet.

Hagel er eneste barnet til den tyske grevinnen Susan Nagel, og etterkommer på farssiden til to av de som satte sin signatur på Uavhengighetserklæringen (det siste ifølge Hadleys mor, som også opererer som datterens talsperson).Onsdag gjorde Hadley sin inntreden hun i New Yorks sosietetsliv.Ikledt en fotsid hvit kjole, hvite hansker og med en blomsterbukett i hendene, debuterte hun under det 56. internasjonale debutantballet på ærverdige Waldorf Astoria, sammen med 29 andre håndplukkede unge jenter.Hadley er som sin TV-motsats Serena opptatt av klær og design, med Ralph Lauren, Chanel og Manolo Blahnik blant favorittene – og har da også råd til det. Og hun har vandret i de innerste sosietetskretser siden hun var liten, og holder også selv veldige middagsselskaper.Men selv forsøker hun å minimalisere betydningen av sin bakgrunn. Det betyr ingenting. Jeg tror man imponerer folk mer med sitt talent, med hvem du er, sier hun til nytimes.com.Men selv om Hadley er mer ydmyk, der Serena nok vill bitchet – så er det flere likhetstrekk:Foreldrene pleide å vante på Studio 54 og festet med hotellfolkene Hilton, og Hadley holder seg på sin side av Manhattan. Begge er 1.70 høye og har langt, naturlig blondt hår. Når det gjelder gutter, liker Hadley kjekke nerder, ifølge seg selv.Men selv om Hadley Marie er av aristokratisk ætt, er det ikke derfor hun ble plukket ut til å debutere, slik det skjedde før i tiden. Nå velges jentene ut på grunn av det de har oppnådd – og det er en imponerende CV 19-åringen har å vise til – i sterk kontrast til Serena.