«

»

mai 24

Ugg protector kit

Men det er ikke bare denne nyheten som er blitt sluppet den siste tiden! Mannen bak sitt eget merke, Chanel og Fendi, Karl Lagerfeld, har oppnådd ganske så spektakulære ting iløpet av sine 83 år. Med designene sine på verdens største kjendiser og motevisningene sine fylt opp av bransjens mest innflytelsesrike mennesker, kommer det som en ganske så stor overraskelse at tyskeren nå velger å lansere en unik serie med sko i Norge til høsten. Ifølge pressebyrået Presskontakterna, som først delte nyheten med oss, er det første gang merkets skokolleksjon er tilgjengelig i Skandinavia.

Hovedstaden vår er stadig i gang med oppussing både her og der, og den siste tiden har det vært stor fokus på å skape litt av et shoppingmekka i sentrum. Prinsens gate i Oslo, som de siste årene har båret preg av mye veiarbeid, skal nå bli en av Oslos hotteste shoppinggater. For ikke lenge siden åpnet nemlig Isabel Marant butikken sin i Prinsens gate 22. Rett ved siden av Isabel Marant har også Rag & Bone åpnet opp sin første Oslobutikk. Den danske favoritten Ganni har allerede en butikk i Hegdehaugsveien, men nå kommer det også til det fremadstormende shoppingstrøket.

Akkurat nå venter vi også spent på Balenciaga som skal åpne like ved Steen & Strøm, men allerede nå kan du sjekke ut en nyhet i det området. Finske Marimekko har nemlig åpnet en helt ny butikk i Øvre Slottsgate. Ifølge pressebyrået Patriksson skal butikken vil tilby et mangfoldig utvalg produkter med fokus på mote, vesker og tilbehør samt interiørprodukter. Det sentrale temaet for butikkonseptet skal være å vise en variasjon av verdener og atmosfærer.