«

»

aug 04

Ugg perrie

Så vær så snill, les dette, del det med en venn og ta del i debatten neste gang den kommer din vei. Ha respekt for folk som tør være dem de er, spesielt i ung alder. Dere aner ikke hvor tøft det er å være hva samfunnet ser på som annerledes, når det ikke er noe galt med deg. Ugg perrie Ei heller hva det gjør at andre mobber deg og får deg til å føle deg helt alene. Der har jeg vært. Og hvem vet – hadde ikke Norge vært et fredelig land, hadde det kanskje vært meg som ble drept for å være meg selv den gangen, og ikke en gutt i USA. For med holdninger så dårlige som de viser her, er det ikke trygt å være seg selv.Vi ser her hvordan Norge har måttet bøye seg i veldig stor grad ved å akseptere Kinas krav. Gevinsten er relativt symbolsk, fordi vi vet at det har gått forholdsvis bra, økonomisk sett, i forholdet mellom Norge og Kina.

Ringen mener at en klar kostnad ved normaliseringen er at Norge ikke lenger presser Kina på spørsmål om menneskerettighetsbrudd. Bare se på hva som skjedde da Dalai Lama besøkte Norge i 2014. Tenk at han, en fredsprisvinner, skulle måtte tåle en personlig fornærmelse fordi Norge ønsker å bøye av for Kina. Norge har vært alt for overbærende i denne prosessen, sier han.Ugg perrie Styreleder William Nygaard i ytringsfrihetsstiftelsen Norsk PEN er enig etter å ha lest felleserklæringen Norge og Kina offentliggjorde mandag.Les hele felleserklæringen fra Norge og Kina her. Det jeg i størst grad legger merke til er at menneskerettighetene ikke er nevnt med ett ord, til tross for at Kina jo har signert FNs mennerettighetskonvensjon.

Ugg perrie Det er en hovedsak jeg ville forventet å se i en tekst som denne, sier den tidligere Aschehoug-sjefen.Han legger til at norske myndigheter nå har vist hvordan stormaktene kan «utøve sin vilje overfor land som Norge.»Jeg blir veldig trist av dette fordi det viser Norges manglende evne til å forsvare prinsippene om ytringsfrihet og menneskerettigheter i møte med en stormakt som Kina. Vi har jo også sett noe av den samme føyeligheten overfor USA i Snowden-saken, sier Nygaard.Kommunalminister Jan Tore Sanner (H) var blant dem som i 2010 nominerte Liu Xiaobo til Nobels fredspris. Den gang sa Erna Solberg følgende om tildelingen:Jeg synes prisen er veldig fortjent. Det var på tide at en menneskerettighetsforkjemper vant prisen, sa hun til VG.