«

»

apr 14

ugg orion

Om jeg hadde gått på dramaskolen et år tidligere eller senere så ville jeg ikke fått rollen. Hele livet handler jo om timing.  Kanskje hadde jeg spilt noe annet, kanskje hadde jeg gitt opp hele skuespillet. Rollen som Sam passer meg så perfekt. Men begynner du å tenke deg livet sånn, kan det jo være litt skremmende.Manchester-gutten, som i det siste har vært i dyp gru på grunn av David Moyes og Manchester United, sier suksessen ikke har endret ham stort. Han sier han er en person som setter pris på sine venner, og de fleste er fra skoledagene.

Akkurat som Kristofer Hivju ikke får klippe skjegget så lenge han er med i «Game of Thrones», har Bradley i kontrakten at han ikke må bli særlig mye slankere, selv om det skal sies at han i det virkelige liv ser adskillig magrere ut enn sin Samwell Tarly.For meg er det at jeg må holde en viss vekt oppe. Min utfordring er å gjøre dette på sunnest mulig måte. For du må være i ganske god form for å spille i «Game of Thrones». Når jeg hører om de som skal bygge seg opp for en rolle og starter hver dagen i helsestudio, tenker jeg, «bare det var det». Jeg må være feit. Feit og fit.

Hvem som vinner årets «Skal vi danse», avgjøres om to små uker. Så langt har blant både skuespiller Line Verndal, komiker Zahid Ali og gründer Idar Vollvik måtte forlate parketten. Tilbake står fire kjendiser – blant dem to populære unge kvinner, Agnete Kristin Johnsen og Linnéa Myhre.