«

»

apr 14

ugg olsen mens slippers

Da John Bradley gikk siste året på teaterlinja ved universitetet i Manchester, ble han ringt opp av sin agent.De leter etter en kar til en ny HBO-serie som heter «Game of Thrones», sa agenten. Det var Bradleys første audition. Dermed var det gjort, og den ultravoldelige serien hadde fått sin første virkelig snille mann.Bradley sier det er mye av ham i Sam, simpelthen fordi man som skuespiller er nødt til å finne de egenskapene som stemmer overens med figuren og rett og slett pushe dem fremst i pannebrasken.

Det som definerer Sam er hans voldsomme usikkerhet. Han tenker tre ganger så mye som alle de andre. Han er alltid fanget mellom å agere og det å tenke for mye. Og det tror jeg mange kan relatere seg til, sier Bradley.John Bradley opplever også at svært mange kvinner er veldig glad i Sam. Mens menn generelt misliker hans rollefigur. Ikke at han har noe imot oppmerksomheten.

Menn generelt liker kalde og distanserte og uttrykksløse helter. Som James Bond. Han er jo egentlig en psykopat, han reagerer aldri når han dreper. Menn har en tendens til å elske eksplosive mannlige rollefigurer som ofte er litt sprø, som plutselig kan eksplodere av raseri. Sam er sårbar, selvkritisk, han har kvaliteter som menn ikke nødvendigvis finner attraktivt.Volden må rettferdiggjøres gjennom rollefigurenes reise. Om den er tilstede kun for å sjokkere, så kommer den ingen vei. Det må være troverdig. Men når folk diskuterer «Game of Thrones» diskuterer de ofte sex, og ikke volden. Det undrer meg, for det burde vært det viktigste fokuset, mener John Bradley.